MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

intézkedések a bankfiókokban

Az MKB-nál gondolunk Önre és Családjára. Ezért folyamatosan vizsgáljuk azokat a lehetőségeket, melyekkel bankunk hozzájárulhat a koronavírus terjedésének csökkentéséhez.

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelenleg érvényben lévő rendelkezés alapján a bankfiókban történő tartózkodás időtartama alatt az orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező!

Kérjük, hogy Ügyfeleink és Kollégáink egészségének védelme érdekében tartsák meg a szociális védőtávolságot, és viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot! A maszk viselésének hiánya, vagy nem rendeltetésszerű használata esetén a bankfiókban nem tartózkodhat.

Tájékoztatjuk, hogy a személyazonosság ellenőrzés céljából - az ügyintéző kérésére - a maszk minimális időtartamra történő levétele továbbra is szükséges.

Oldalunkat -a hatályos adatokkal- folyamatosan frissítjük. Amennyiben Ön nem az online ügyintézést választja és úgy dönt, hogy felkeresi fiókunkat; kérjük, hogy előzetesen, minden esetben tájékozódjon oldalunkon a tudnivalókról és lehetőségeihez mérten használja digitális csatornáinkat.

 

Bankfiókjaink nyitvatartási rendje

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. augusztus 31-től ismét minden utcai (nem üzletközpont) fiókunkat rendes ügyfélforgalmi nyitvatartási rend szerint üzemeltetjük. A nyitvatartási rend: Hétfő: 8:00-17:00, Kedd-Csütörtök: 8:00-16:00, Péntek: 8:00-15:00.

Az üzleközpontokban található bankfiókjaink nyitvatartási rendje 2020. július 1-től:

  • Pécs Árkád, Miskolc Plaza, Eurocenter, Csepel Plaza:normál fióki nyitva tartás: H: 08:00-17:00, K-CS: 08:00-16:00, P: 08:00-15:00
  • Mammut, Mom, Duna Plaza, Budapest Árkád, Győr Árkád: új nyitvatartási rend: H-P: 09:00-17:00

A fióki beengedés a továbbiakban is változatlan, tehát egyesével történik, valamint az azonosítás idejére a maszkot – az ügyintéző kérésére - le kell venni.

 

A bankfiókokban tett intézkedéseink

- Az ügyféltérben egyszerre tartózkodó ügyfelek számának korlátozása miatt előfordul, hogy egyes, nagyobb forgalmat bonyolító fiókok előtt várakozniuk kell az ügyfeleknek. Ebben kérjük ügyfeleink türelmét és megértését.
- Bankfiókjainkban a takarítások számát megnöveltük és különös figyelmet fordítunk az ügyfelek által használt felületek, kilincsek, ügyfélhívó, ATM, asztalok, karfák rendszeres fertőtlenítésére.
- Kézfertőtlenítő gél használatát minden bankfiókunkban biztosítjuk ügyfeleink részére.
- Kollégáink többször fertőtlenítik a kezüket, kerülik a fizikai kontaktust, valamint maszkban és kesztyűben dolgoznak.
- Az ajánlások szerinti másfél méteres távolságot a tanácsadás közben is betartjuk. A szokásos köszönési formáktól, mint kézfogás és egyéb fizikai kontaktus a jelen helyzetben kérjük, Önök is tartózkodjanak.