MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Bankkártya információk

Kérjük vásárlás esetén használja bankkártyáját, mert a készpénzes fizetéshez képest a kártyahasználat esetén alacsonyabb a fertőzés esélye. Javasoljuk, hogy a vásárlás előtt minden esetben ellenőrizze a bankkártyáján beállított limiteket, hogy a fizetés ne ütközzön nehézségekbe. Ezt könnyedén megteheti a NetBANKár felületünkön, vagy MobilBANKár alkalmazásunk segítségével.

 

Érintéses fizetés

A fizikai kapcsolatok számának csökkentése érdekében a Mastercard megemelte az érintéses bankkártyás vásárlások esetén alkalmazott ország-limitet a jelenlegi 5.000 forintról 15.000 forintra, ennek köszönhetően érintéses fizetés esetén 15.000 forintig PIN-kód nélkül vásárolhat. Bővebb információkért látogasson el tájékoztató oldalunkra.

A 15.000 Ft feletti tranzakcióknál sem szükséges a bankkártya-terminálon beírnia PIN-kódját, ha Apple Pay, vagy Android Mobilfizetéssel fizet.

 

A készpénzhasználat mellőzése

A fertőzésveszély miatt ahol lehetséges, érintéses fizetés funkció használatával bonyolítsa le a vásárlást.

Ha mégis szüksége van készpénzre, az ATM-einkbe kizárólag MNB-től felvett bankjegyeket helyezünk el. Ezeket a bankjegyeket az MNB hőkezeli, illetve 14 napig karanténba teszi a fertőzésveszély csökkentése végett. Ráadásul ATM-eink segítségével könnyedén megtekintheti számlaegyenlegét is.

 

Kérje levelezési címére új bankkártyáját

Amennyiben a következő hónapokban le fog járni a bankkártyája és korábban bankfióki átvételt kért Bankunktól, úgy kérjük, a fertőzésveszély csökkentése érdekében bankfióki átvétel helyett kérje új bankkártyája levelezési címre való postázását TeleBANKár szolgáltatásunkon keresztül. Tájékoztatjuk, hogy technikai okok miatt postafiók címet nem adhat meg.

 

Változások a prémium Mastercard várók nyitvatartásában

 

A kiadott kormányrendeletek és ajánlásokkal összhangban a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Mastercard Airport Lounge2020. november 11-től további rendelkezésig átmenetileg zárva tart.

A Budapest Airport Gyorsító Sávot továbbra is zavartalanul lehet használni az egészségügyi előírások fokozott figyelembevételével.

A bécsi repülőtéren található SKY Lounge július 1-jén nyitotta meg kapuit a vendégek számára. A SKY Lounge minden nap 5:00 és 20:00 között tart nyitva. Az utasok és a munkavállalók egészség-védelmére vonatkozó valamennyi egészségügyi intézkedést figyelembe véve és azok betartásával üzemel a váró. A másik két bécsi váróterem, a JET Lounge, és az AIR Lounge továbbra is zárva tartanak.

Prémium váróink a személyzet és az utasok védelmében további rendelkezésig átmenetileg zárva tartanak:

- Papp László Budapest Sportaréna - Mastercard Prémium Lounge

- Bécsi repülőtér várói - JET Lounge, AIR Lounge

 

Allianz utasbiztosítással kapcsolatos információk

Az Allianz Hungária Zrt. utasbiztosításai kiterjednek a külföldön vírusos fertőzés kapcsán indokolttá vált sürgősségi ellátásra, ez alól pedig a koronavírus-járvány sem jelent kivételt.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a szerződési feltételekben leírtak alapján a biztosító csak abban az esetben nyújt szolgáltatást, ha a biztosított olyan térségbe utazik, amely a beutazás napján nem szerepel a Külgazdasági és Külügyminisztérium Konzuli Szolgálata által kiadott „Utazásra nem javasolt térségek” listáján. Bővebb információkért kérjük, olvassa el az Allianz Biztosító sajtóközleményét.