Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Bankkártyák elfogadása a MKB Banknál

Versenyképes fizetési megoldás POS terminálunkkal!

Bankkártyák elfogadása az MKB Banknál

Szeretné vállalkozása versenyképességét növelni azzal, hogy vásárlóit kényelmesebben kiszolgálja? Bankkártyát szeretne elfogadni? Örülne, ha csökkenthetné készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit? Velünk lehetséges!

MKB Bank által nyújtott POS kártyaelfogadási szolgáltatások:

 • Visa és Mastercard kártyák elfogadás forint devizanemben
 • POS terminálokon elfogadható továbbá bármely (K&H, MKB, OTP) szolgáltató által kibocsátott Széchenyi Pihenő Kártya illetve meghatározott egészségpénztári kártyák1 is. Az ehhez szükséges érintett szolgáltatókkal való szerződéses ajánlat továbbításában az MKB Bank az Ön meghatalmazása alapján segítséget nyújt Önnek
 • AMEX kártya elfogadás, ehhez szükséges szerződéskötés, szándékát Ön kezdeményezheti az American Express Payments Europe Limited és nevében eljáró szolgáltatónál (OTP Nyrt.)
 • Online elérhető tranzakciós lista, kimutatások
 • Az Ön MKB Banknál vezetett fizetési számlájára a bankkártyás fizetés másnapján megérkezik a bankkártya-elfogadási forgalom
 • Szolgáltatófüggetlen, széleskörű mobilhálózati lefedettség
 • Hordozható terminál és pin pad
 • Kasszagép integráció lehetőség

MKB Bank által nyújtott VPOS kártyaelfogadási szolgáltatások:

 • Visa és Mastercard kártyák elfogadás forint devizanemben
 • Ismétlődő fizetés indításának lehetősége
 • Kártyaregisztrációs művelet lehetőségének biztosítása
 • Linkes fizetés
 • Kétlépcsős fizetések (Előengedélyezés és lezárás funkció)
 • Online elérhető tranzakciós lista, kimutatások
 • Az Ön MKB Banknál vezetett fizetési számlájára a bankkártyás fizetés másnapján megérkezik a bankkártya-elfogadási forgalom
 • Bank által biztosított Admin felületen visszatérítéses tranzakció és reverzál tranzakció indítása a Kereskedő által

A bankkártya elfogadás előnyei

 • A vásárlók egyre szélesebb köre választja ezt a fizetési módot, így a kártyaelfogadás biztosításával növeli cége versenyképességét.
 • A legtöbb hazai  (bank/pénzügyi intézmény) a bankkártyás vásárlások esetében tranzakciós díjmentességet biztosít.
 • Készpénzkímélő eszköz, kevesebb időt igényel a kezelése, kevesebb a készpénzforgalom, így csökkentheti készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit.
 • Pontosítja, gyorsítja és egyszerűsíti a napi elszámolást.

Ilyen egyszerűen igényelheti termináljainkat!

Igényelje meg vállalati kapcsolatartójától vagy bármely MKB Bankfiókban kártyaelfogadói szolgáltatásunkat!

A szolgáltatás részletek egyeztetése kapcsán kollégánk telefonon keresi Önt.

Munkatársunk az előre egyeztett időpontban elvégzi a terminál üzembe helyezését és bemutatását.

A POS Kártyaelfogadási Szolgáltatási Szerződést és a véglegesített dokumentációt bankunk a telepítést követően juttatja el Önnek.

Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek.

Nem csak a vásárlók élvezhetik az elektronikus fizetés előnyeit, Ön az MKB Bank Kereskedői portálján egy kattintással elérheti havi elszámoló listáit és rákereshet egy-egy tranzakcióra is.

Amennyiben a fenti szolgáltatásokon túl egyéb bankkártya elfogadási lehetőség (kártyaelfogadás több devizában) érdekli, Bankunk két Európa-szerte működő kártyaelfogadó partnerünk áll rendelkezésére. Kérjük, keresse fel partnereink, a SaltPay IIB hf. vagy a Wordline Financial Services (Europe) S.A. szolgáltatásait bemutató oldalainkat.  Az MKB Bank Nyrt. (1134 Budapest, Dévai utca 23) a SaltPay IIB hf. (székhely: Katrínartúni 4, 105 Reykjavik, Izland; nyilvántartásiszám: 440686-12-59) és a Worldline Financial Services (Europe) S.A. Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1034 Budapest, Tímár utca 20. 4. em.; Cégjegyzékszám: 01 17 000672 Adószám: 23106554-2-41) pénzügyi közvetítője (függő ügynöke).

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel az Ön által megjelölt napon és nyitvatartási időben fiókunkban!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.

1 A  jelenleg elfogadott Egészségpénztári szolgáltatók listája: OTPPénztárszolgáltató Zrt. (OTP Cafeteria kártya egészségpénztári funkció),PRÉMIUM Önkéntes Egészség- és Önsegélyező Pénztár, MKB Egészségpénztár, VasutasEgészségpénztár, IZYS Önsegélyező Pénztár, Herendi Porcelánmanufaktúra Rt.Egészségpénztára, Allianz Hungária Egészségpénztár, Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár