MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Zuzmó dekor

Zuzmó Dekor termékek

szazalekikonc.png

15% kedvezmény

• Az ajánlat 15% kedvezményre jogosít a Zuzmó Dekor webshopjában történő megrendelés esetén az All natural series kollekcióból - négyzet és téglalap alakú fatálak, a Concrete collaboration kollekcióból - kerek és hosszúkás betontálak, a Ceramic kollekcióból - kerámia kaspók és a kisebb méretű fa keretes zuzmó képekre a Picture Perfect kollekcióból.
20 000 forint feletti váráslás esetén ingyenes szállítást biztosítunk.

• Az ajánlat visszavonásig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: honlapon történő megrendeléskor írja be a kuponkód mezőbe az egyedi kuponkódot.

Letöltöm a kupont

Zuzmó Dekor

A vállalkozás fő profilja, olyan dekorációs elemek megalkotása, melyek egyedi stílusukkal megfogják a tekintetet és bármilyen környezetben jól mutatnak. A természetes környezet implementálása az épített környezetbe termékeink segítségével közelebb hozza a természet frissességét a mindennapokban.


5+1 ok amiért érdemes minket választani és rendelni webshopunkból:
1. teljesen személyre szabható minden termékünk zuzmószínek és egyéb tulajdonságok alapján,
2. zuzmó manufaktúránk egyedi dekorációs cikkeket gyárt, nem tömegtermeléssel készülnek a termékek,
3. minden termékünket úgy gyártjuk, mintha saját magunknak készülne, odafigyeléssel és szakértelemmel,
4. a tartósított izlandi zuzmó nagyszerű növény, hiszen gondozni nem kell, ugyanakkor hosszú évekig gyönyörködhetsz benne,
5. kitűnő ajándék minden alkalomra, zuzmós termékeinknek kortól, nemtől, érdeklődési körtől függetlenül mindenki örülni fog,
+1 a Zuzmó Dekor gyártása és működése környezetbarát, így olyan terméket vásárolsz, melynek ökológiai lábnyoma kisebb, mint más termékeknek.

Elérhetőség: https://zuzmowebshop.hu/

Cafe Vian