MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Polar Verity Sense pulzusmérő karpánt

szazalekikonc.png

14% kedvezmény

• Az ajánlat 14% kedvezményre jogosít Polar Verity Sense pulzusmérő karpánt termék Zergesport boltjában vagy webshopjában történő megvásárlásakor. Pulzusmérés pontosan okostelefonnal vagy sportórával használva. A Verity Sense felkar/ alkarpánt kényelmes viselet sport közben. Bluetooth és ANT+ szabványa mellé belső memóriával is rendelkezik, így például úszáshoz is használható. Egy feltöltéssel 20 órát üzemel, megbízható, pontos, 2 év jótálással jó választás.

• Az ajánlat visszavonásig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: A kedvezmény igénybevételéheza webáruházban történő rendeléskor adja meg a kuponon szereplő egyedi kódot, személyes vásárlás esetén pedig mutassa be kinyomtatva vagy mobiltelefonjára letöltve.

Letöltöm a kupont

Zerge.hu

Legyél akár olimpiaiérem-esélyes, akinek merész céljai vannak a teljesítménynövelésben, vagy épp első órádat szeretnéd kiválasztani, mi segíteni fogunk, hogy objektíven hozd meg a döntésedet. Próbáld kézre a kiszemelt órákat nálunk. A gyártók szeretik kihangsúlyozni erősségüket, de sokszor a marketing és a valós tudása az óráknak nincs teljes átfedésben. A mi feladatunk az, hogy márkától függetlenül megtaláljuk számodra a lehető legmegfelelőbb órát, vagy kiegészítőt, melyet nemcsak használni, de szeretni is fogsz. Várunk szaküzletünkben. Forgalmazott márkáink: Bryton, Coros, Garmin, Polar, Suunto, Wahoo.

Zerge.hu elérhetőségei

Polar(zerge)-logo.png