MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Garmin Vívomove Sport óra

szazalekikonc.png

10% kedvezmény

• Az ajánlat 10% kedvezményre jogosít Garmin Vívomove Sport termék Zergesport boltjában vagy webshopjában történő megvásárlásakor. Egy hibrid aktivitásmérő óra. Fizikai mutatók mögött OLED kijelző mutatja mindazt, amit a Garmin aktivitásmérésben tud. Természetesen a bejövő értesítéseket telefonról kijelzi. Pulzusmérés, véroxigénszint mérés, alvás-monitorozása és teljes aktivitásmérése teszi ezt az órát a mindennapokban is hasznossá. Magyarnyelvű menüje és applikációt kapunk természetesen ehhez a több színben elérhető órához.

• Az ajánlat visszavonásig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: A kedvezmény igénybevételéheza webáruházban történő rendeléskor adja meg a kuponon szereplő egyedi kódot, személyes vásárlás esetén pedig mutassa be kinyomtatva vagy mobiltelefonjára letöltve.

Letöltöm a kupont

Zerge.hu

Legyél akár olimpiaiérem-esélyes, akinek merész céljai vannak a teljesítménynövelésben, vagy épp első órádat szeretnéd kiválasztani, mi segíteni fogunk, hogy objektíven hozd meg a döntésedet. Próbáld kézre a kiszemelt órákat nálunk. A gyártók szeretik kihangsúlyozni erősségüket, de sokszor a marketing és a valós tudása az óráknak nincs teljes átfedésben. A mi feladatunk az, hogy márkától függetlenül megtaláljuk számodra a lehető legmegfelelőbb órát, vagy kiegészítőt, melyet nemcsak használni, de szeretni is fogsz. Várunk szaküzletünkben. Forgalmazott márkáink: Bryton, Coros, Garmin, Polar, Suunto, Wahoo.

Zerge.hu elérhetőségei

Garmin-logo.png