MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Start Autójavító autószerviz ajánlata

szazalekikonc.png

20% kedvezmény

• Az ajánlat 20% kedvezményre jogosít autószerviz munkadíjából a Start Autójavító műhelyében. Továbbá ingyenes csereautót a szerviz időtartamára amennyiben a szerviz végösszege eléri a bruttó 100.000 Ft-ot. A műhely Budapesten a XIII. kerületben, Gyöngyösi utca 84. cím alatt található.

• Az ajánlat visszavonásig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: Telefonos vagy e-mailben történő kapcsolatfelvételkor hivatkozzon az MKB Plaza tagságra, továbbá autójának átadásakor mutassa be kinyomtatott vagy mobiltelefonjára letöltött kuponján található egyedi kódot.

Letöltöm a kupont

Start autójavító

Autószervizünk 2007-óta Start Szerviz hálózat tagja, mely mára már országos hálózat, több mint 35 szervizzel. 2011-ben mi lettünk a Valvoline motorolajok hivatalos szervize. Autószervizünket 2009-ben karosszérialakatos műhellyel bővítettük, így szélesítve szolgáltatásaink palettáját. Már a kezdetek óta szerepel szolgáltatásaink között a gépjárműszállítás (saját trélerrel), és csere, vagy bérautó biztosítása megrendelőinknek számára. 8 szerelő, 2 lakatos állású és 2 fényező műhelyünk rendelkezik klímatöltő/ellenőrző készülékkel, fékhatás-mérőpaddal, Delphi komplett műszeres diagnosztikai rendszerrel, profi gumiszervizhez méltó gumiszerelő és centírozó berendezéssel, valamint autófényszóró beállító műszerrel. Blackhawk rendszerű karosszériahúzató-paddal, a hozzá tartozó mérőrendszerrel, és sok más kiegészítővel is rendelkezünk. Szolgáltatásainkba természetesen beletartozik a biztosító által rendezett károk teljes körű ügyintézése is, hogy önnek ezzel se legyen gondja.

Start autójavító elérhetőségei

start autoszerviz logo.png