MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Sponser termékek kedvezménnyel

szazalekikonc.png

10% kedvezmény

• Az ajánlat 10% kedvezményre jogosít Sponser termékek a sponser.hu webshopbóltörténő rendelésekor. A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik.

• Az ajánlat visszavonásig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: A kedvezmény igénybevételéhez a webáruházban történő rendeléskor adja meg a kuponon szereplő egyedi kódot.

Letöltöm a kupont

Sponser.hu

A Sponser egy kiváló minőségű, komplex táplálékkiegészítő termékcsalád Svájcból. A cég a sport táplálkozási termékek terén a nemzetközi piacon is a kevés úttörők egyike volt, mára közel 40 év gyártási tapasztalattal rendelkezik e téren. A Sponser széles termékválasztéka megfelel akár a hobbi- és fitnesz-sportolók, akár az élsportolók elvárásainak. A Sponser mindig is elkötelezett volt az innovatív, funkcionális, jó ízű, könnyen fogyasztható és könnyen emészthető, gyomorbarát sporttáplálékok gyártása és folyamatos fejlesztése iránt. A Sponser márkanév minőségi garancia a sportcélú élelmiszerek piacán. Akár alakot formálnál, vagy izmot építenél, esetleg teljesítményt vagy állóképességet növelnél, biztosan megtalálod a tökéletes Sponser terméked.

A Sponser.hu elérhetőségei

sponserlog.png