MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Kärcher Center METISZ ajánlata

szazalekikonc.png

10% kedvezmény

• Az ajánlat 10% kedvezményre jogosít Kärcher termékek vásárlása esetén Kärcher Center METISZ webáruházában vagy bemutatótermében. A kedvezmény az akciós termékekre nem vonatkozik.

• Az ajánlat visszavonásig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: A kedvezmény igénybevételéhez a webáruházban történő rendeléskor adja meg a kuponon szereplő egyedi kódot. Személyes vásárlás során pedig mutassa be kinyomtatva vagy telefonjára letöltve a kupont.

Letöltöm a kupont

METISZ-Tomker Kft

Vállalkozásunk 1991 óta foglalkozik a német Alfred KÄRCHER GmbH. termékek forgalmazásával, javításával. A KÄRCHER Hivatalos Kereskedelmi Partnereként Kelet-Magyarország legnagyobb múlttal rendelkező hivatalos kereskedelmi partnere és szervize. Szakszerű munkánk hátterét a felkészült szakember gárda, a több évtizedes tapasztalat, jól felszerelt szervizbázis, eladótér, nagy raktárkészlet, korszerű számítógépes rendszer biztosítja. A felhasználói igényeket figyelembe véve nyújtunk szolgáltatást és ajánljuk a termékeket. Központunkban a gépeket mindig beüzemelve adjuk át, használatára kezelőjét kioktatjuk. Garanciális és garancián túli javításokat lehetőségeinkhez képest gyorsan, maximális precizitással, kizárólag gyári alkatrészek beépítésével végezzük.

https://www.kaercherdb.hu/karcher/

karchlog.png