MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Hunguest Hotel Panoráma ajánlata

szazalekikonc.png

20% kedvezmény

• Az ajánlat keretében 2022. július 22-ig történő foglalási, valamint 2022. augusztus 31-ig történő utazási időszakban, minimum két éjszaka esetén, a Hunguest Hotel Panorámaszálloda 20% kedvezménnyel várja a vendégeket, a hunguesthotels.hu oldalon elérhető ’Nyári kikapcsolódás Hévízen Fürdőbelépővel’ ajánlatból.

A kedvezmény az extra fogyasztásra, vagy a szállodai alapcsomag + félpanziós/all inclusive ellátáson kívüli szolgáltatásokra nem érvényes.

• Az ajánlat 2022.08.31-ig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: Foglaláskor a kedvezmény igénybevételéhez írja be a kuponon található egyedi kódot (promóciós kódot) a megfelelő rovatba. A foglaláskor 50% előleg fizetendő. A foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezés előtti 3. napig. A kedvezmény fizetéskor a szállodai közvetlen szolgáltatások ellenértékéből kerül levonásra. A 20%-os kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, Hunguest Hotels Törzsvendég pontok nem kerülnek jóváírásra a Törzsvendégkártyával rendelkezők számára a kedvezmény érvényesítése esetén.

Letöltöm a kupont

Hunguest Hotel Panoráma

A 2021-ben felújított, Hunguest Panoráma egész évben, a világhírű hévízi gyógytó közvetlen szomszédságában várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. A szálloda - Hévízen egyedülálló módon - összeépült a világhírű gyógyászati-és fürdőközponttal a Hévízi Szent András Gyógycentrummal, amely egy fedett, fűtött hídon keresztül érhető el, továbbá a vendégek kedvezményes belépőt válthatnak a fürdőbe. A hévízi termálvíz, összetételénél fogva elősegíti a mozgásszervi panaszokkal, ízületi megbetegedésekkel, idegfájdalmakkal küzdő vendégeink kezelését. A szálloda, szaunavilággal és szépészeti részleggel várja a feltöltődésre vágyókat. A hotel, Hévíz szívében helyezkedik el, a közelben található a sétálóutca, a mozi, a múzeum további kikapcsolódási lehetőséget kínálnak, az aktív pihenők számára.

Hunguest Hotel Panoráma elérhetőségei

hungest panorama logo.png