MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Hunguest Hotel Erkel ajánlata

szazalekikonc.png

20% kedvezmény

• Az ajánlat keretében 2022. július 22-ig történő foglalási, valamint 2022. augusztus 31-ig történő utazási időszakban, minimum 3 éjszaka tartózkodás esetén a Hunguest Hotel Erkel szálloda 20% kedvezménnyel várja a vendégeket, a hunguesthotels.hu oldalon elérhető gyulai nyaralás ajánlatból.

Az extra fogyasztásra, vagy a szállodai alapcsomag + félpanziós/all inclusive ellátáson kívüli szolgáltatásokra nem érvényes

• Az ajánlat 2022.08.31-ig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: Foglaláskor a kedvezmény igénybevételéhez írja be a kuponon található promóciós kódot a megfelelő rovatba. A foglaláskor 50% előleg fizetendő. A foglalás kötbérmentesen lemondható az érkezés előtti 3.napig. A kedvezmény fizetéskor a szállodai közvetlen szolgáltatások ellenértékéből kerül levonásra. A 20%-os kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, Hunguest Hotels Törzsvendég pontok nem kerülnek jóváírásra a Törzsvendégkártyával rendelkezők számára a kedvezmény érvényesítése esetén.

Letöltöm a kupont

Hunguest Hotel Erkel

A szálloda az Alföld déli részén, az enyhe klímájú, hangulatos, történelmi fürdővárosban - Erkel Ferenc szülővárosában - Gyulán található, a régmúlt időkről mesélő ősfákkal övezett csónakázótó és a több mint ötszáz éves gótikus téglavár szomszédságában, közvetlen átjárással az ötcsillagos minősítésű Várfürdőbe. A Várfürdő 19 fedett, illetve szabadtéri medencével, wellnesscentrummal, gyógyászati részleggel várja a feltöltődni vágyókat. A gyerekek számára a közel 900 négyzetméternyi Aquapalota nyújt szórakozási lehetőséget.

Hunguest Hotel Erkel elérhetőségei

https://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/gyula/

erkel logo hungest.png