MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Emlékmentők kedvezmény

szazalekikonc.png

10% kedvezmény

• Az ajánlat 10% kedvezményre jogosít minden az Emlékmentők által kínált digitalizálási szolgáltatásra üzletünkben vagy webshopunkban. A kedvezmény termékekre pl. pendrive vagy kőkép esetén nem érvényesíthető.

• Az ajánlat visszavonásig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: Üzletünkben mutassa be az egyedi kóddal ellátott kupont kinyomtatva vagy mobiltelefonján. E-mailben történő megrendelésnél csatolja be a letöltött kupont. Webáruházunkban történő megrendelésnél a kosár oldalon töltse ki a kuponkód mezőt a Plaza oldalon letölthető kupon segítségével.

Letöltöm a kupont

Emlékmentők

Az Emlékmentő célja, hogy a régi adathordozón tárolt emlékek digitális formában megújultan örökéletűvé váljanak. Az elmúlt mintegy 120 évben keletkezett szinte valamennyi fotó, videó vagy hanganyag mentését vállalni tudjuk: VHS, VHS-C, miniDV, Hi8, Digitali8, Video8, BETACAM, BETACAM-SP, U-MATIC kazettákat, 8mm, super8, 9,5mm, 16mm, 35mm-es keskenyfilmeket, magnókazettákat, orsós magnószalagokat, hanglemezeket, diktafonkazettákat, előhívatlan filmtekercseket, negatívokat, röntgenfilmeket, üvegnegatívokat, diákat, fotókat vagy akár albumokat is. Cégünk az ország legnagyobb kapacitású digitalizáló stúdiója, ahol akár a teljes családi archívum megújulhat.

Emlékmentők elérhetőségei

1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út. 63 Skála üzletház
https://shop.emlekmento.com

emle?kmento?k ikon.png