MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Mayer Szörp kedvezménnyel

szazalekikonc.png

12% kedvezmény

• Az ajánlat 12% kedvezményre jogosít minimum 3 üveg Mayer szörp vagy lekvár a Mayer webáruházban történő rendeléskor, mely más kedvezménnyel nem vonható össze. Minimális rendelési érték 5000 Ft. Amennyiben minimum 6 üveg szörpöt rendel, a házhozszállítás ingyenes az ország egész területén, míg 6 üveg alatti rendelés esetén a kiszállítási díj 1550 Ft.

• Az ajánlat visszavonásig érvényes.

• A kedvezmény igénybevételének feltétele: A kedvezmény igénybevételéhez a webáruházban történő rendeléskor adja meg a kuponon szereplő egyedi kódot.

Letöltöm a kupont

Mayer Szörp

Természetes alapanyagok felhasználásával készítjük a prémium Mayer szörpöket és szirupokat. Kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. Valamennyi termékünket saját recept alapján főzzük, és célunk, hogy teljes mértékben megőrizzük a gyümölcsök és fűszerek eredeti ízét. Munkánk elismeréseként a Nemzeti Szörpversenyen az eperszörpöt 'az év gyümölcsszörpje' díjjal jutalmazták, majd a bodzát 'az év gyógynövényszörpje' díjjal. A londoni Great Taste Awardsról pedig számos termékünk csillaggal térhetett haza.

Mayer szörp elérhetőségei

mayer ikon.png