Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Felpörgetni a webshopja forgalmát?

Az MKB Bank Online Áruhitellel lehetséges!

Mit nyer vállalkozása az MKB Online áruhitellel?

Nagyobb forgalom

Több vásárló

Elégedett ügyfelek

100%-ban papírmentes

Érdeklődik?

Nincs webshopja?

Ha nincs még webshopja és az MKB Bank fizetési rendszerét szeretné használni, akkor válassza a Shoprentert.

Válasszon a Shoprenter szolgáltatásai közül, ahol már elérhető az MKB Bank fizetési rendszere.

Van webshopja?

Jelentkezzen a visszahívást kérő űrlap kitöltésével, és kollégáink felkeresik a bevezetés menetével kapcsolatban.

Webshopjában várhatóan egy egyszerűbb fejlesztés elvégzése szükséges, melyhez a Bank minden technikai információt és segítséget biztosít.

Jelentkezem
online_aruhitel_lepeslista_hatter.png

Ön Shoprenter ügyfél?

Jó hírünk van, ebben az esetben Önnek nincs szüksége fejlesztést végrehajtani a webshopjában.
A Shoprenter.hu bizonyos szolgáltatási csomagok esetén biztosítja az MKB Online Áruhitel elérését. Az MKB Bank Online Áruhitel szolgáltatás egy pár kattintással integrálható fizetési lehetőségek közé a szerződés megkötését követően

Jelezze érdeklődését a visszahívást kérő űrlap kitöltésével vagy emailben az aruhitel@mkb.hu címre.

Űrlap kitöltése

Munkatársunk felkeresi, és tájékoztatja a szerződéskötés menetéről.
A szerződéskötés átlagosan 2-4 hetet vesz igénybe. A feltételekről alább olvashat részletesebben.

Az alábbi dokumentumokat kell rendelkezésre bocsátania

  • aláírási címpéldány/ok
  • társasági szerződés
  • a Bank által kiküldött adatlap kitöltött példánya
  • a vállalkozásának rendelkeznie kell az „egyéb pénzügyi kiegészítő tevékenység” TEOÁR kóddal.
    Amennyiben jelenleg nem rendelkezik ezzel, a szerződéskötéshez elegendő, ha elfogadó nyugtával igazolja, hogy a tevékenységi kör igénylését elindította a NAV felé.

Szerződéskötést követően egy rövid és egyszerű teszt folyamat veszi kezdetét, amellyel biztosítjuk a későbbi éles működést.

Sikeres tesztet követően az éles felületen is elvégezzük a beállításokat, és végigvezetjük Önt a webshop admin felületén elvégző feladatokon.

A Bank által rendelkezésre bocsátott tájékoztató anyagot el kell helyeznie a webshopjában.


Ügyfelei számára gördülékenyen igényelhető Online Áruhitel

Az MKB Bank Online Áruhitel szolgáltatásával ügyfelei könnyedén és gyorsan tudnak Online áruhitelt igényelni hiszen:

  • Egyszerű, mindössze néhány adat megadása szükséges
  • Kényelmes, hiszen akár otthonról is elindíthatja, így elkerülheti a sorban állást
  • A bankfióki nyitvatartási időn túl, illetve hétvégén is elérhető
Részletek

"Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi az Adatkezelési tájékoztatónkat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez. *Kötelezően kitöltendő mezők.

Gyakori kérdések