MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Folyószámlahitel

Folyószámlahitel

Élvezze az állandó költési szabadság előnyeit, vegye igénybe az MKB Lakossági Folyószámlahitelt, mellyel forint bankszámlájához kapcsolódó hitelkerete mértékéig szabadon költhet. A hitelkeret folyamatosan rendelkezésére áll, így Ön bármikor automatikusan, külön intézkedés nélkül igénybe veheti azt készpénzfelvétel vagy vásárlás céljából.

 

Milyen termékeket kínálunk?

- MKB Lakossági Folyószámlahitel

Miért előnyös?

  • Gondoskodhat állandó átutalásai mindenkori biztos teljesíthetőségéről
  • Folyamatosan rendelkezésre áll
  • Ingyenes csoportos hitelfedezeti biztosítás
  • Elkerülheti a közüzemi díjai esetleges nem teljesítését követő fáradságos ügyintézést
  • Átmeneti pénzügyi nehézségek esetén egyéb megtakarításaihoz nem kell hozzányúlnia

Figyelem!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Tisztelt ügyfeleinket, hogy a hatályos jogszabályokra tekintettel az MKB Bank minden lakossági hiteltermék benyújtása esetén standard hitelbírálatot alkalmaz, az egyes termékek igénybe vételére vonatkozó feltételek alapján, a meghatározott dokumentáció benyújtásával.

Kérjük, hogy az egyes hiteltermékekhez kapcsolódó információkról tekintse meg a honlapunkon található részletes tájékoztatást.

Figyelmébe ajánljuk Bankunk honlapjának Fogyasztóvédelmi iránytű felületét, valamint az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ iránymutatásait, melyek a banki hiteltermékekkel kapcsolatos termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat tartalmaznak.

MKB Lakossági folyószámlahitel

THM*: 25,8%

*A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembe vételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM aktuális mértékét a Lakossági hiteltermékek Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értékek táblázata tartalmazza.

Devizanem: Forint

Futamidő: határozatlan

A folyószámlahitel összege:

A hitel minimális összege 100 000 Ft, maximális összege 2 000 000 Ft lehet. Az Ön által vállalt havi befizetést úgy is teljesítheti, ha munkabérét vagy egyéb jövedelmét bankunkhoz utaltatja.

Az igénybevett folyószámlahitel törlesztése:

A folyószámlahitel visszafizetése automatikusan történik. A számlájára érkező jóváírások azonnal fennálló hiteltartozása törlesztésére fordítódnak függetlenül attól, hogy e jóváírás számlájára történő átutalással vagy készpénzbefizetéssel valósult-e meg. A hiteltörlesztés összegével a hitel azonnal feltöltődik, és így ismételten az Ön rendelkezésére áll. A folyószámlahitelekhez kapcsolódó érvényes kamatokat, díjakat és azok felszámítási módjait az aktuális Kondíciós Listánk tartalmazza.

A folyószámla-hitel igénylése és a hitelkérelem elbírálása:

Az igényléshez szükséges hitelkérelmi nyomtatványt bármely MKB bankfiókban rendelkezésére bocsátjuk vagy letöltheti a Kapcsolódó anyagok menüpontból.

Hitelkérelmének elbírálásáról, a hitel megnyitásáról néhány nap elteltével postai úton is értesítjük.

Tájékoztatjuk, hogy a hitelkérelem befogadása a Bank részéről nem jelent kötelezettséget a hitel biztosítására, csupán az érdemi bírálat lefolytatásának elvállalását. A hitelkérelem elutasítása esetén a Bankot indokolási kötelezettség nem terheli. A hatályos jogszabályokra tekintettel az MKB Bank minden lakossági hiteltermék benyújtása esetén standard hitelbírálatot alkalmaz, az egyes termékek igénybe vételére vonatkozó feltételek alapján.

Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás:

Az Ön és családja biztonsága érdekében az MKB Lakossági Folyószámlahitelekhez Csoportos hitelfedezeti életbiztosítás kapcsolódik, melynek díját az MKB állja. Önnek nem kell mást tennie, mint aláírni a csatlakozó nyilatkozatot.

A kamat kiszámításához felhasznált referencia kamatok, kamatváltoztatási és kamatfelár-változtatási mutatók, valamint ezek korábbi adatai, alkalmazási időszakai összefoglalva a Bank által értékesített hiteltermékek vonatkozásában:

 

Reprezentatív példa:

A hitel teljes összege: 375 000 Ft.
A hitel futamideje: 3 hónap.
A hitel kamata: 22,00%
A Teljes Hiteldíj Mutató (THM): 25,8%
A hitel teljes díja: 22 040 Ft.
A fogyasztó által visszafizetendő teljes összeg: 397 040 Ft.

A törlesztőrészlet kalkulációja tekintetében azzal a feltételezéssel élt a bank, hogy az ügyfél a hitelkeret teljes összegét igénybe veszi a hitelkeret rendelkezésre tartásának első napján. A törlesztés, valamint a kamat-, jutalék- vagy díjfizetés a futamidő végén egyösszegben történik. A reprezentatív példában a fogyasztó MKB bankszámlával rendelkezik, ennek díját a THM tartalmazza.

Kapcsolódó ajánlatok

Bankszámlák

Bízza az MKB Bankra vállalkozása pénzügyeinek kezelését, vegye igénybe sokoldalú, minden igényhez alkalmazkodó számlavezetési szolgáltatásainkat forintban és devizában egyaránt!

Részletek

MobilBANKár

Az MKB MobilBANKár szolgáltatása naprakész információt biztosít mobiltelefonon keresztül, SMS üzenetek útján.

Részletek

NetBANKár

A szolgáltatást valamennyi lakossági ügyfelünk igényelheti, aki rendelkezik az MKB-nál vezetett bankszámlával vagy hitelkártyával, illetve értékpapír számlával.

részletek

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás. Az automata telefonszolgáltatást személyes ügyintézőink is segítik.

részletek