MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

mkb csoport

MKB SZÉP Kártya

Az MKB SZÉP Kártya szolgáltatás 2011-ben indult. Ügyfeleink jelenleg az MKB Bank országos fiókhálózatában, 51 helyen igényelhetnek SZÉP Kártyát. Az MKB SZÉP Kártya elfogadóhelyek száma meghaladja a 24 ezret.

Az MKB SZÉP Kártya szolgáltatást 2011. és 2018. december 31-e között az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft végezte. A szolgáltatást az MKB Bank 2019. január 1-én integrálta saját tevékenységi körébe, lehetővé téve ezzel az MKB SZÉP Kártyát használó ügyfelei számára a még gyorsabb, és rugalmasabb kiszolgálást, az elfogadói hálózat még dinamikusabb bővülését. Az MKB SZÉP Kártya birtokosai a bank egyéb szolgáltatásait is igénybe vehetik.

A SZÉP Kártya - tekintettel a bérként történő kifizetésnél kedvezőbb adózására - cafetéria elemként és önálló béren kívüli juttatásként is az egyik leghatékonyabb juttatási forma a munkáltatók és a munkavállalók számára egyaránt. A SZÉP Kártyát egyre több munkáltató használja munkavállalói érdekeltségi rendszerének kiegészítésére, a munkavállalói lojalitás növelésére.

Az MKB Bank – ügyfeleinek igényei alapján - folyamatosan fejleszti az MKB SZÉP Kártya elfogadóhely hálózatát, tapasztalt munkatársaink készséggel állnak a munkáltató és munkavállalói ügyfeleink rendelkezésére.

 

Elérhetőségeink, további részletes információk:

WEB: www.mkbszepkartya.hu

e-mail: ugyfel@mkbszepkartya.hu

ügyfélszolgálat:

- személyesen: az MKB Bank fiókjaiban

- telefonon: (36-1) 268-7272