MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Mastercard Platinum

FLIGHT DELAY PASS

A Flight Delay Pass szolgáltatás váratlan, nehéz helyzetben nyújt kényelmes és biztonságos megoldást. Amennyiben járata legalább 120 percet késik, a Flight Delay Pass ingyenes belépést biztosít Önnek és utastársának, világszerte az összes LoungeKey™ váróba.

A Flight Delay Pass szolgáltatás igénybevételéhez szükséges, hogy regisztrálja járatát az utazás előtt, legkésőbb a felszállás megkezdéséig az alábbi honlapon: https://fdp.mastercard.com/mkb

Felhívjuk figyelmét, hogy a regisztráció során a tévesen megadott adatok módosítására nincs lehetőség! Ebben az esetben törölni kell a téves adatokat tartalmazó regisztrációt, és újra kell kezdeni a regisztrálás folyamatát.

Amennyiben a légitársaság több mint 120 perces késést tesz közzé, egy SMS-ben értesítik Önt arról, hogy a LoungeKey™ utalvány kiküldésre került a regisztrálásnál megadott e-mail címre.

Utastársa regisztrációja is szükséges ahhoz, hogy késés esetén az utastársa LoungeKey™ utalványa is kiküldésre kerüljön.

A LoungeKeyTM utalvány az eredeti indulás időpontjához viszonyítva 24 órán keresztül, egy alkalommal jogosítja fel tulajdonosát ingyenes belépésre. Az ingyenes LoungeKey™ belépéshez csupán fel kell mutatnia az e-mailben megküldött utalványt a megjelölt váró bejáratánál. A LoungeKey™ várók listája megtalálható az airport.mastercard.com honlapon.