Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

MKB Prémium Számlacsomag

MKB Prémium Számlacsomag1

Szeretné a kedvező pénzügyi szolgáltatások szélesebb körét élvezni? Legyen Ön is MKB Prémium ügyfél, használja ki a 0 Ft havi számlavezetési díjért elérhető számlacsomagunk előnyeit!


 • 0Ft havi számlavezetési díj (e-kivonattal)
 • Korlátlan számú díjmentes bankkártyás vásárlás
 • Kedvezményes minden belföldi elektronikus forint átutalás díja bankon kívülre és belülre
 • Kedvezményes korlátlan számban a belföldi forint csoportos beszedési megbízások díja
 • Díjmentes Netbank szolgáltatás
 • Díjmentes Üzenetküldő szolgáltatás
 • Prémium bankkártya első évben 0 Ft-ért
 • Prémium bankkártyával bármely magyarországi ATM-ből kedvezményes a készpénzfelvétel díja
 • Prémiumbankkártya első évben éves díj mentesen, mellyel bármely magyarországi ATM-ből kedvezményes a készpénzfelvétel díja

Amit a 0 Ft-os havi számlavezetési díjért cserébe kérünk

 • Legalább 8 millió forint átlagos vagyon3
 • Elektronikus számlakivonat igénybevétele

A kedvezményes díjak mértéke megegyezik a hatályos pénzügyi tranzakciós illeték mértékével.2

calculator1 (M).svg

Díjjegyzék

Tekintse meg díjjegyzékünket

Tovább
point (M).svg

Online számlanyitás

Egyszerűbb, mint gondolná

Tovább

A számlacsomag a számlanyitástól (csomagváltástól) számítottan 2 évig él, de az igénylési feltételek további vállalása esetén a mindenkor hatályos hirdetményi kondíciókkal meghosszabbítható. A számlacsomag lejáratát követően az MKB Belépő számlacsomagra meghatározott kondíciói az irányadóak.

Mi történik, ha nem teljesülnek az igényléskor vállalt feltételek az adott elszámolási időszakban?

 • Ha nem teljesül az átlagos 8.000.000 Ft-os vagyon állomány feltétel, akkor a Bank a mindenkori bruttó minimálbér 3%-át számítja fel korrekciós díjként, ez 2022-ben 6.000 Ft

1 Lakossági fizetési számla EBKM: 0,01%. Az MKB Prémium Számlacsomag részletes leírását és az igénybevétel feltételeit a Lakossági számlavezetési hirdetmény és a Lakossági forint vagy deviza fizetési számla általános szerződési feltételek, valamint az MKB Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata tartalmazza. Az érvényességi idő lejáratát követően (2 év), csomagváltás vagy a számlacsomagra történő újraszerződés hiányában a Lakossági számlavezetési hirdetményben foglalt MKB Belépő Számlacsomag kondíciói lesznek az irányadóak

2 A beszedésnek nem minősülő átutalási díj (0,30% max. 6.000 Ft) díjrésze csak az átutalt összeg 20.000 Ft feletti részére kerül felszámításra.

3 A vagyoni feltétel vizsgálata során a vizsgálati időszakra vonatkozó feltételt 103-as banki azonosítóval a „Kondíciós lista magánszemélyek részére - Általános és speciális rendelkezések, 101-es banki azonosítóval a LAKOSSÁGI PÉNZFORGALMI ÁSZF rendelkezései tartalmazzák.

Az MKB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek

Hasznos dokumentumok