Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Exkluzív banki kedvezmények az ön igényeire szabva? MKB Partner Programmal lehetséges!

Üdvözöljük Önt az MKB Bank – Partner Program oldalán.

A Partner Program kedvező együttműködés a programhoz csatlakozott munkáltatók és a Bank között.

A programmal a munkáltatók növelhetik a munkavállalóiknak biztosított kedvezményeik körét, a dolgozók számára elérhető banki kedvezmények segítségével.

Hogyan működik?

A Partner Program abban az esetben érhető el, ha

  1. magyarországi telephellyel rendelkező cégek együttműködési szerződést kötnek az MKB Bankkal
  2. korábban együttműködést kötöttek az MKB Bankkal és annak jogelődeivel
  3. közalkalmazott, köztisztviselő, alapítványi vagy egyházi fenntartású oktatási intézmény munkavállalójaként dolgozik valaki, ebben az esetben együttműködési szerződés nélkül is elérhető a program.

Együttműködési szerződés kötése esetén cégméret szerint két kategóriában biztosítunk elérhető szolgáltatásokat:

  • 5-500 fő közötti alkalmazottal rendelkező cégek részére
  • 500 fő feletti alkalmazottal rendelkező cégek részére

A program előnyei a munkáltatóknak és a munkavállalóknak is egyaránt kedvező:

  • Munkáltatóként ingyenes a belépés és a programba való részvétel is
  • Munkavállalók kedvezményes banki szolgáltatásokat érnek el.
1

Cég belépése a Partner Programba

A Partner Programba minden magyarországi telephellyel rendelkező cég vagy intézmény beléphet, amennyiben minimum 5 fő alkalmazottal rendelkezik.

2

Munkavállalók tájékoztatása a Partner Program szolgáltatásairól

A program keretén belül a Bank kollégái személyesen és elektronikus úton is rendelkezésre állnak annak érdekében, hogy a megfelelő tájékoztatást megadják az érdeklődők számára.

3

Banki szolgáltatások igénylése

A banki szolgáltatások igénylésére lehetőség van a bankfiókjainkban, vagy akár online csatornáinkon is. Előzetes megbeszélés alapján a Bank kollégái a cég telephelyére is kitelepülnek.

4

Kapcsolattartás

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink és partnereink részére folyamatosan rendelkezésre álljunk az új,- és meglévő szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Tekintse meg szolgáltatásainkat, amennyiben az Ön cége az alábbi kategóriák egyikével rendelkezik

KKV.svg

5-500 fő közötti alkalmazottal rendelkező cégek részére

Részletek
Market.svg

500 fő feletti alkalmazottal rendelkező cégek, valamint közalkalmazottak és köztisztviselők, alapítványi és egyházi fenntartású oktatási intézmények munkavállalói részére

Részletek
Factory.svg

Stratégiai partnereknek szóló munkavállalók egyedi ajánlata

Kérjük olvassa el az Adatkezelési tájékoztatónkat. Az "Érdekel a lehetőség" gombra való kattintással tudomásul veszi, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

* Kötelezően kitöltendő mezők.

Hasznos dokumentumok