Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Az MKB Banknál vezeti céges számláját?

Megháláljuk! Nálunk 0 Ft is lehet lakossági számlája havi díja!

MKB Menedzser számlacsomag

online igényelem

MKB Menedzser számlacsomag1

Teljes értékű számlacsomag elektronikus kivonattal 0 Ft havidíjért? Díjmentes szolgáltatások? Az MKB Menedzser számlacsomaggal Ön is elérheti.

Kinek ajánljuk?

  • Azon cégtulajdonosoknak, ügyvezetőknek, valamint a cég számlája felett aláírási jogosultsággal rendelkező személyeknek, akik kisvállalkozói vagy vállalati számlát nyitnak vagy vezetnek az MKB Banknál.

0 Ft díjért elérhető tranzakciók, szolgáltatások

  • 0 Ft a havi számlavezetési díj elektronikus kivonattal
  • 0 Ft az MKB SMS (BB Mobilbank) szolgáltatás havi díja a szolgáltatás igénybevételének első 6 hónapjában, utána 500 Ft / hó
  • Korlátlan számú díjmentes bankkártyás vásárlás
  • Díjmentes MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) szolgáltatás

*A számlanyitás hónapjában és az azt követő 5 hónapban 0 Ft. Új Ügyfélnek tekinti a Bank, akinek a számlanyitás kezdeményezését megelőző 6 hónapban nem volt a Banknál forint fizetési számlája.

MKB Menedzser számlavezetési díja

Számlacsomag neve Számlavezetési díj
Elektronikus kivonat esetén Papír alapú kivonat esetén
MKB Menedzser Számlacsomag 0 Ft / hó 200 Ft / hó
Számlacsomag neve
Elektronikus kivonat esetén
Számlavezetési díj
Papír alapú kivonat esetén
Számlacsomag neve
MKB Menedzser Számlacsomag
Számlavezetési díj
0 Ft / hó
200 Ft / hó

Díjjegyzék

Tekintse meg a díjjegyzékünket

Tovább

Online számlanyitás

Egyszerűbb, mint gondolná

Tovább

Mi történik, ha Ön nem volt jogosult a számlacsomagra?

  • Abban az esetben, ha az MKB Menedzser számlacsomag nem a feltételek szerint kerül megnyitásra, a Bank jogosult az MKB Menedzser számlacsomagot MKB Belépő számlacsomagra módosítani.

A fenti díjakon kívüli legjellemzőbb díjak a számlacsomagban:

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

Igénybevétel feltétele

Betöltött 18. életév

MKB vállalkozási számlát vezető cégek vezető tisztségviselői számára érhető el.

Érvényességi idő

1 év

Lejárat után érvényes kondíciók

MKB Belépő Számlacsomag

MKB Internetbank (korábban BB) szolgáltatás havi díja (Mobil applikációban is használható)

0 Ft

MKB SMS (BB Mobilbank) szolgáltatás havi díja

500 Ft, a szolgáltatás igénybevételének első 6 hónapjában 0 Ft

SMS darabdíj

0 Ft

Eseti elektronikus eseti forint átutalás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

100 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft2)

Eseti papír alapú forint átutalás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

0,550% min 800 Ft max 25 000 Ft + (0,3% max 6 000 Ft2)

Állandó átutalási megbízás teljesítése tételenként

0 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft2)

Forint csoportos beszedési megbízás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

0 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft)

Mastercard Standard fő kártya éves díja

7 000 Ft

Mastercard Platinum fő kártya díja – első évben

10 000 Ft

Mastercard Platinum fő kártya díja – második évtől

20 000 Ft

MKB Platinum Metal kártya havi díja

3 300 Ft

Készpénz felvétel saját3 ATM-ből Mastercard Standard bankkártyával

490 Ft + (0,6%)

Készpénz felvétel saját3 ATM-ből Mastercard Platinum bankkártyával

0 Ft + (0,6%)

Készpénz felvétel saját3 ATM-ből Mastercard Platinum Metal bankkártyával

0 Ft + (0,6%)

Készpénz felvétel MKB Bank pénztárában

0,55% min 800 Ft max 25 000 Ft + (0,6%)

Csomagbeállítási díj

0 Ft

Kártyakibocsátási díj

0 Ft

Igénybevétel feltétele

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

Betöltött 18. életév

MKB vállalkozási számlát vezető cégek vezető tisztségviselői számára érhető el.

Érvényességi idő

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

1 év

Lejárat után érvényes kondíciók

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

MKB Belépő Számlacsomag

MKB Internetbank (korábban BB) szolgáltatás havi díja (Mobil applikációban is használható)

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0 Ft

MKB SMS (BB Mobilbank) szolgáltatás havi díja

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

500 Ft, a szolgáltatás igénybevételének első 6 hónapjában 0 Ft

SMS darabdíj

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0 Ft

Eseti elektronikus eseti forint átutalás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

100 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft2)

Eseti papír alapú forint átutalás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0,550% min 800 Ft max 25 000 Ft + (0,3% max 6 000 Ft2)

Állandó átutalási megbízás teljesítése tételenként

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft2)

Forint csoportos beszedési megbízás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0 Ft + (0,3% max. 6 000 Ft)

Mastercard Standard fő kártya éves díja

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

7 000 Ft

Mastercard Platinum fő kártya díja – első évben

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

10 000 Ft

Mastercard Platinum fő kártya díja – második évtől

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

20 000 Ft

MKB Platinum Metal kártya havi díja

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

3 300 Ft

Készpénz felvétel saját3 ATM-ből Mastercard Standard bankkártyával

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

490 Ft + (0,6%)

Készpénz felvétel saját3 ATM-ből Mastercard Platinum bankkártyával

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0 Ft + (0,6%)

Készpénz felvétel saját3 ATM-ből Mastercard Platinum Metal bankkártyával

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0 Ft + (0,6%)

Készpénz felvétel MKB Bank pénztárában

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0,55% min 800 Ft max 25 000 Ft + (0,6%)

Csomagbeállítási díj

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0 Ft

Kártyakibocsátási díj

MKB Menedzser Számlacsomag 2022.04.01.-től

0 Ft

** A 20 000 Ft-ot meghaladó részre

11 Lakossági fizetési számla EBKM: 0,01%. Az MKB Menedzser Számlacsomag részletes leírását és az igénybevétel feltételeit a Lakossági számlavezetési hirdetmény és a Lakossági forint vagy devizafizetési számla általános szerződési feltételek, valamint az MKB Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata tartalmazza. Az érvényességi idő lejáratát követően, csomagváltás vagy a számlacsomagra történő újraszerződés hiányában a Lakossági számlavezetési hirdetményben foglalt MKB Belépő Számlacsomag kondíciói lesznek az irányadóak

2 A beszedésnek nem minősülő átutalási díj (0,30% max. 6.000 Ft) díjrésze csak az átutalt összeg 20.000 Ft feletti részére kerül felszámításra.  

3 Saját ATM-eknek számítanak az MKB Bank Nyrt., valamint az MTB Zrt. által üzemeltetett Takarékbank ATM-ek.

Az MKB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek

Hasznos dokumentumok