Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Teljes értékű, kedvező havidíjért elérhető bankszámla, jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül

MKB Belépő számlacsomag

online igényelem

MKB Belépő számlacsomag1

Nem szeretne elköteleződni, de szüksége van egy számlára? Az MKB Belépő számlacsomagot kedvező havidíjért veheti igénybe jövedelem jóváírási kötelezettség nélkül!


  • Kedvezményes számlavezetési díj elektronikus kivonattal
  • Korlátlan számú díjmentes bankkártyás vásárlás
  • Díjmentes MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) szolgáltatás 

Amit az 1.000 Ft-os havi számlavezetési díjért cserébe kérünk:

  • A bankszámlakivonat kézbesítési módja elektronikus kivonat legyen az adott elszámolási időszakra vonatkozóan
Számlacsomag neve Számlavezetési díj
Elektronikus kivonat esetén Papír alapú kivonat esetén
MKB Belépő Számlacsomag 1.000 Ft / hó 1.200 Ft / hó
Számlacsomag neve
Elektronikus kivonat esetén
Számlavezetési díj
Papír alapú kivonat esetén
Számlacsomag neve
MKB Belépő Számlacsomag
Számlavezetési díj
1.000 Ft / hó
1.200 Ft / hó

Díjjegyzék

Tekintse meg a díjjegyzékünket

Tovább

Online számlanyitás

Egyszerűbb, mint gondolná

Tovább

Mi történik, ha nem elektronikus kivonattal rendelkezik az adott elszámolási időszakban?

  • Elektronikus kivonat választása helyett papír alapú kivonat esetén a számlavezetési díj 200 Ft-tal növekszik.

A fenti díjakon kívüli legjellemzőbb díjak a számlacsomagban:

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

 

Igénybevétel feltétele

Betöltött 14. életév

 

Érvényességi idő

Időkorlát nélkül

 

Lejárat után érvényes kondíciók

Nincs lejárat

 

MKB Internetbank (korábban BB) szolgáltatás havi díja (Mobil applikációban is használható)

0 Ft

 

Üzenetküldő szolgáltatás havi díja

200 Ft, a szolgáltatás igénybevételének első 6 hónapjában 0 Ft

 

SMS darabdíj

30 Ft

 

Eseti elektronikus forint átutalás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

0,55% min 400 Ft max 15 000 Ft + (0,30% max 6 000 Ft2)

 

Eseti papír alapú forint átutalás teljesítése bankon bankon belül és kívül, tételenként

0,55% min 800 Ft max 25 000 Ft + (0,30% max 6 000 Ft2)

 

Állandó átutalási megbízás teljesítése tételenként

100 Ft + (0,30% max 6 000 Ft2)

           

Forint csoportos beszedési megbízás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

100 Ft + (0,30% max 6 000 Ft)

 

Mastercard Standard bankkártya éves díja

7 000 Ft

 

Készpénzfelvétel saját3 ATM-ből Mastercard Standard bankkártyával

490 Ft + (0,60%)

 

Készpénzfelvétel MKB Bank pénztárában

0,55% min 800 Ft max 25 000 Ft + (0,60%)

 

Csomagbeállítási díj

0 Ft / 10 000 Ft4

 

Kártyakibocsátási díj

0 Ft / 10 000 Ft4

 

Igénybevétel feltétele

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

Betöltött 14. életév

 

 

Érvényességi idő

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

Időkorlát nélkül

 

 

Lejárat után érvényes kondíciók

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

Nincs lejárat

 

 

MKB Internetbank (korábban BB) szolgáltatás havi díja (Mobil applikációban is használható)

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

0 Ft

 

 

Üzenetküldő szolgáltatás havi díja

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

200 Ft, a szolgáltatás igénybevételének első 6 hónapjában 0 Ft

 

 

SMS darabdíj

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

30 Ft

 

 

Eseti elektronikus forint átutalás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

0,55% min 400 Ft max 15 000 Ft + (0,30% max 6 000 Ft2)

 

 

Eseti papír alapú forint átutalás teljesítése bankon bankon belül és kívül, tételenként

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

0,55% min 800 Ft max 25 000 Ft + (0,30% max 6 000 Ft2)

 

 

Állandó átutalási megbízás teljesítése tételenként

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

100 Ft + (0,30% max 6 000 Ft2)

 

           

Forint csoportos beszedési megbízás teljesítése bankon belül és kívül, tételenként

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

100 Ft + (0,30% max 6 000 Ft)

 

 

Mastercard Standard bankkártya éves díja

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

7 000 Ft

 

 

Készpénzfelvétel saját3 ATM-ből Mastercard Standard bankkártyával

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

490 Ft + (0,60%)

 

 

Készpénzfelvétel MKB Bank pénztárában

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

0,55% min 800 Ft max 25 000 Ft + (0,60%)

 

 

Csomagbeállítási díj

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

0 Ft / 10 000 Ft4

 

 

Kártyakibocsátási díj

MKB Belépő számlacsomag 2022.04.01-től

0 Ft / 10 000 Ft4

 

 

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel fiókunkban nyitvatartási időben.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Elküldöm" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

1 Lakossági fizetési számla EBKM: 0,01%. Az MKB Belépő Számlacsomag részletes leírását és az igénybevétel feltételeit a Lakossági számlavezetési hirdetmény és a Lakossági forint vagy deviza fizetési számla általános szerződési feltételek, valamint az MKB Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata tartalmazza.

2 A beszedésnek nem minősülő átutalási díj (0,30% max. 6.000 Ft) díjrésze csak az átutalt összeg 20.000 Ft feletti részére kerül felszámításra.

3 Saját ATM-eknek számítanak az MKB Bank Nyrt., valamint az MTB Zrt. által üzemeltetett Takarékbank ATM-ek.

4 A fizetési számla új csomagba váltásakor vagy azonos számlacsomagra történő újraszerződésekor (meghosszabbítás) a Bank 10.000 Ft-os Csomagbeállítási díjat alkalmaz. Új bankkártya igénylés esetén a Bank 10.000 Ft-os Kártyakibocsátási díjat alkalmaz kártyatípusonként az első kártya igénylésekor. Díjtörlő vagy Jóljáró szolgáltatáscsomag igénylése esetén a Bank elengedi a Csomagbeállítás és Kártyakibocsátás díját, amennyiben:

  • az MKB Internetbank (korábban BB) vagy az MKB Mobil App (korábban BB) szolgáltatás igénylésétől számított 30 napon belül legalább egy alkalommal belép az alkalmazásba,
  • a szolgáltatáscsomag részeként igényelt szolgáltatást az igényléstől számított 6 hónapon belül nem szünteti meg,
  • Jóljáró szolgáltatáscsomag esetén a Lakossági Folyószámlahitel igénylés vagy a hitelkártyaigénylés hitelbírálatához szükséges dokumentumokat a hitelbírálatot megelőzően hiánytalanul benyújtja.

A fenti feltételek nem teljesítése esetén a Csomagbeállítási vagy Kártyakibocsátási díjat a Bank 6 hónapon belül bármikor az ügyfél külön értesítése nélkül jogosult felszámítani.

Az MKB bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek