Ugrás a tartalomhoz

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Az MKB Bank Nyrt. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az mkb.hu/digitalis-fiok oldalon elérhető szolgáltatások közül technikai okokból felfüggesztettük a belépés után elérhető telefonszám módosítás és fióktörlés funkciókat. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy az online áruhitel igénylés folyamatában egyes esetekben hiba tapasztalható a dokumentumok feltöltésénél. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy VideóBank szolgáltatásunk ünnepi nyitvatartása értelmében 2022.12.24-én és 2022.12.31-én 8.00-12.00 óra között lesz elérhető. Megértését köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank

Tájékoztatjuk, hogy egyes esetekben az MKB Internetbankba (korábban BB) történő bejelentkezésnél az ügyfelek hibát tapasztalhattak, vagy előfordulhatott, hogy a belépéshez szükséges SMS kód nem érkezett meg. A hibát bankunk elhárította, a belépés újra lehetséges.

Tájékoztatjuk, hogy egyes hirdetményeknél hiba tapasztalható.Kérjük használja a Hirdetmény keresőt ez idő alatt.A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Banknál vezetett 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákhoz tartozó egyes, 2022. január 12-i 19:43 és 19:47 óra közötti bankkártyás fizetési tranzakciók nem teljesültek, az összegek ez esetben pedig technikai okokból nem hozzáférhetők átmenetileg. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük! További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatás a MobilBANKár üzenetküldő szolgáltatás működési rendjéről. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem üzemel, a bankkártyás fizetés nem lehetséges ezek esetében. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával a Bank dolgozik, kérjük szíves türelmüket és megértésüket. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának I. számú függeléke a MobilBANKár szolgáltatásra vonatkozóan 2023.04.01-i hatállyal módosításra került. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy a 101-gyel kezdődő bankszámlaszámmal rendelkező ügyfeleink esetében az azonosítást igénylő online vásárlások sikertelenek lehetnek egyes esetekben. A hiba elhárításán dolgozunk, türelmüket és megértésüket köszönjük.További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákról 2023. január 25. 11:42 és 11:52 között indított azonnali fizetési tranzakciók esetében az utalt összeg terhelése a számlán megtörtént, ám az nem íródott jóvá a fogadó fél számláján. A hiba elhárításán dolgozunk, a megoldást követően a tranzakciókat automatikusan jóváírjuk, az érintett ügyfeleknek nincs teendője. Megértését és türelmét köszönjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes 2023. január 30-án 01:30 és 04:30 között 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákra bejövő azonnali fizetési utalások nem íródtak jóvá. A hiba elhárításán dolgozunk, az ügyfeleknek semmi teendője nincs, a probléma megoldása után az összeg megjelenik a számlákon. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai hiba miatt előfordulhat, hogy a 2023. 03. 21-én 11.40 és 16.30 között rögzített egyedi vagy csoportos átutalási megbízása(i) nem teljesült(ek). Kérjük, ellenőrizze fenti értéknapra beadott átutalási megbízásait, és szükség esetén indítsa azokat újra. További kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! A technikai hibát kollégáink azóta elhárították, az okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár és az MKB Mobilalkalmazás 2023. 03.17-én 22:00 és 23:00 óra között nem lesz elérhető. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Árfolyamok

Intézze egyszerűen és kényelmesen pénzügyeit Jóljáró Csomagban!1

Érdekel

Nyisson számlát Jóljáró Csomagban1, ami a számlavezetés mellett további banki termékekre és szolgáltatásokra kínál kedvezményes megoldást!

A Jóljáró Csomag előnyei

Egy szerződéskötéssel egy helyen, gyorsan és egyszerűen intézheti mindennapi pénzügyeit

Már az első évben több tízezer forint kedvezményhez2 juthat!

A legtöbb MKB számlacsomaghoz igényelhető

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

A gombra kattintva, hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a velem történő kapcsolatfelvétel céljából az Adatvédelmi irányelveknek megfelelően kezeljék.

Mit tartalmaz a Jóljáró Csomag?

Igényeljen Jóljáró csomagot

Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Kérjen visszahívást!

Részletek

Jelen tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Jóljáró Csomagban foglalt szolgáltatások részletes leírását és teljes körű feltételeit az MKB Jóljáró és Díjtörlő Csomag Hirdetmény, a Lakossági számlavezetés hirdetmény, az MKB Folyószámlahitel hirdetmény, a Hitelkártya hirdetmény és a Hitelkártya Kedvezményszabályzat, valamint a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla és folyószámlahitel Általános Szerződési Feltételek, a Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek, az Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei és az MKB Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata és azok függelékei tartalmazzák.

A következő pontokban a Jóljáró Csomag megismeréséhez elengedhetetlen szükséges feltételek leírása olvasható, de teljeskörű tájékoztatás a fenti hirdetményekben vagy szerződési feltételekben található, az ott leírtak az irányadók.

1Jóljáró Csomag igénylése az abban foglalt szolgáltatások igénylését jelenti:

 • Forint fizetési számla.
 • Lakossági folyószámlahitel minimum 150 000 Ft-os hitelkerettel.
 • GO! hitelkártya igénylése, vagy meglévő hitelkártya bevonása a Jóljáró csomagba.
 • Elektronikus számlakivonat fizetési számlán és hitelkártyán egyaránt.
 • MKB SMS szolgáltatás.
 • MKB Internetbank9 / MKB Mobil App9 .
 • Másodlagos azonosító sikeres regisztrálása.
 • Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megadása.
 • Extra Megtakarítási számla (nyitása opcionális).
 • Csoportos Élet-, Baleset-, Extra- Hitelkártya hitelfedezeti- és Utasbiztosítások (igénylése opcionális).

A Jóljáró Csomagban található szolgáltatások megigénylése, 6 hónapon belüli fenntartása, illetve az MKB Internetbankba9 , vagy MKB Mobil Appba9 30 napon belüli belépés szükséges ahhoz, hogy az adott számlacsomagban meghirdetett Csomagbeállítás, vagy plasztik kártya Kártyakibocsátási díj (melynek összege maximum 10 000 Ft) elengedésre kerüljön. Igényléstől számított 6 hónapon belül bármely csomagelem megszüntetése, vagy a hiteligényléstől való visszalépés, a hitelbírálat akadályoztatása (hiánypótlás bekérés esetén annak nem teljesítése) a kapott kedvezmények visszavonását, utólagos beterhelését vonja magával, melyet a Bank jogosult 6 hónapon belül az ügyfél külön értesítése nélkül megtenni.

2Referencia megtakarítás az első évben:

46 700 Ft, a kedvezmény összege tájékoztató jellegű. A megtakarítás a Jóljáró Csomag igénylésével elérhető kedvezményt jelenti a nem Jóljáró Csomagban történő fizetési számlanyitással elérhető kedvezményhez képest, a következő használatot feltételezve.
GO! Hitelkártya választása és az azzal végrehajtott havi költések: 100 000 Ft vásárlás, amiből 30 000 Ft egy kategóriában történt, melyben az ügyfél a legtöbbet költötte adott hónapban. Extra Megtakarítási Számlán elhelyezett összeg egy év alatt: 600 000 Ft. Fizetési számla esetén a MasterCard Standard bankkártya választása szerepel a kalkulációban, ha a számlát Kedvezmény, Kedvezmény Plusz, Partner, vagy Partner Plusz számlacsomagban nyitja.

A Jóljáró Csomagban található szolgáltatások megigénylése, 6 hónapon belüli fenntartása, illetve az MKB Internetbankba9, vagy MKB Mobil Appba9 30 napon belüli belépés szükséges ahhoz, hogy az adott számlacsomagban meghirdetett Csomagbeállítás, vagy plasztik kártya Kártyakibocsátási díj (melynek összege maximum 10 000 Ft) elengedésre kerüljön. Igényléstől számított 6 hónapon belül bármely csomagelem megszüntetése, vagy a hiteligényléstől való visszalépés, a hitelbírálat akadályoztatása (hiánypótlás bekérés esetén annak nem teljesítése) a kapott kedvezmények visszavonását, utólagos beterhelését vonja magával, melyet a Bank jogosult 6 hónapon belül az ügyfél külön értesítése nélkül megtenni.

Jóljáró csomag minden az MKB Bank Díjtörlő és Jóljáró Csomag ajánlatairól szóló hirdetményben szereplő számlacsomagban igényelhető, de MKB Kedvezmény, MKB Kedvezmény Plusz, MKB Partner, vagy MKB Partner Plusz számlacsomagokban első éves kártyadíj kedvezményt is biztosítunk. Ezen számlacsomagokban a Mastercard Standard és a Mastercard Platinum bankkártya első éves díja 0 Ft. Jóljáró csomag minden az MKB Bank Díjtörlő és Jóljáró Csomag ajánlatairól szóló hirdetményben szereplő számlacsomagban, valamint Dolgozói Exkluzív 2 (DE2) számlacsomagban is igényelhető, kivéve MKB Alapszámla és MKB Belépő J számlacsomagok. A legtöbb számlacsomag esetében a Bank minimum jóváírás teljesítését várja el a fizetési számlán, mely nem teljesítése esetén további díjat számol fel, melynek mértékét szintén a hirdetmény tartalmazza az adott számlacsomag Korrekciós díj sorában.

3EBKM: 0,01%

Jóljáró Csomag minden az MKB Bank Díjtörlő és Jóljáró Csomag ajánlatairól szóló hirdetményben szereplő számlacsomagban igényelhető, de MKB Kedvezmény, MKB Kedvezmény Plusz, MKB Partner, vagy MKB Partner Plusz számlacsomagokban első éves kártyadíj kedvezményt is biztosítunk. Ezen számlacsomagokban a Mastercard Standard és a Mastercard Platinum bankkártya első éves díja 0 Ft. Jóljáró Csomag minden az MKB Bank Díjtörlő és Jóljáró Csomag ajánlatairól szóló hirdetményben szereplő számlacsomagban, valamint Dolgozói Exkluzív 2 (DE2) számlacsomagban is igényelhető, kivéve MKB Alapszámla és MKB Belépő számlacsomagok. A legtöbb számlacsomag esetében a Bank minimum jóváírás teljesítését várja el a fizetési számlán, mely nem teljesítése esetén további díjat számol fel, melynek mértékét szintén a hirdetmény tartalmazza az adott számlacsomag Korrekciós díj sorában.

4Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat

A jogszabályban meghatározott két ingyenes készpénzfelvételt a Bank a számlanyitást követően a jogszabályban szereplő 150 000 Ft-ig biztosítja bankautomatából (ATM), ha az ügyfél erről szóló nyilatkozatot ad. Ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonódik össze, a kettőnél több, vagy 150 000 Ft-ot meghaladó készpénzfelvétel esetén a Hirdetményben meghatározott díjazás az irányadó.

5Lakossági Folyószámlahitel: THM: 50,48%

Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke és típusa: BUBOR referencia-kamatláb és 25,26% kamatfelár együttes összege: 41,00%. A hitelkamat típusa: referencia-kamatlábhoz kötött kamatozás. A hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót: 155 885 Ft. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 530 885 Ft, a törlesztőrészletek összege: A folyószámlahitelkerethez kapcsolódó fizetési számlára érkező jóváírásoknak a tárgynapon történő terhelések összegét meghaladó része, legfeljebb a felhasznált hitelkeret összegével egyező összeg. A THM számítása az MKB - Belépő H számlacsomagban igényelt 0 Ft-os számlavezetési díj figyelembevételével történik. A THM meghatározása 375.000 forintra és 1 éves futamidőre vonatkozik, meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

6GO! hitelkártya: THM: 47,01%

Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke és típusa: évi 37,24% hitel teljes összege: 375 000 Ft, hitel futamideje: 1 év, hitel teljes díja: 94 335 Ft, törlesztőrészletek összege: 39 111 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 469 335 Ft, Teljes Hiteldíj Mutató: 47,01%.

Jóljáró Csomag szerződések esetén GO! Hitelkártya és GO! Platinum Hitelkártya igényelhető.

 • új GO! hitelkártya esetén elérhető kedvezmények a hitelkártya aktiválástól, számított első 2 teljes hónapban
  • az első 5 db, minimum összesen 50 000 Ft értékű kártyás vásárlás esetén 5 000 Ft kedvezmény biztosítása a hitelkártyán,
  • az első 5 db hitelkártyás mobilfizetés után további 5 000 Ft kedvezmény,
  • a fenti két pontban leírt 5 000 Ft-os kedvezménnyel összevonható,
  • a kedvezmény rendelkezésre bocsátása a feltétel teljesülését követő hónapban történik.

7Extra Megtakarítási Számla EBKM: 0,25%

101-es banki azonosítóval rendelkező számlacsomagok esetén Extra megtakarítási számla nyitható. 103-mas banki azonosítóval Extra Megtakarítási számla nem igényelhető. A megtakarítási számla éves kamata 0,25%. A kamatjóváírás évente történik.

8Jelen tájékoztató a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza, nem minősül ajánlattételi felhívásnak vagy tanácsadásnak.

9Elektronikus szolgáltatások

Az MKB Netbank, az MKB Bank App és az MKB SMS Plusz együttesen jelenti a korábbi Budapest Bank és MKB Bank által nyújtott elektronikus szolgáltatásokat.
Az elektronikus szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket a vonatkozó hirdetmények tartalmazzák. Az elektronikus számlakivonatot mind a fizetési számlára, mind hitelkártyára beállítjuk a Jóljáró Csomag igénylés részeként. A szolgáltatások igénylése része a szerződésnek és a Jóljáró Csomagban elérhető, fizetési számlára vonatkozó kedvezmények feltétele a szolgáltatások fenntartása a Jóljáró Csomag igénylésétől számított 6 hónapig, valamint MKB Internetbank, vagy MKB Mobil App használatának megkezdése az igényléstől számított 30 napon belül.

10Biztosításokhoz kapcsolódó információk:

A különböző biztosítások részletes feltételeiről, a Biztosító mentesüléseinek eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást az adott biztosítási termékhez kapcsolódó Általános Biztosítási Feltételekben talál. A biztosítások igénylése opcionális. A Bank a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. és a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el, amely tevékenységért javadalmazásban részesül. Jelen rövidített tájékoztató nem teljes körű, a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak.

103-as banki azonosítóval rendelkező számlák esetén az Élet-, Baleset- és Extra biztosítások kizárólag hitelkártya számlához köthetők.

GO! Platinum Hitelkártya esetén a Prémium 50 egyéni beépített utasbiztosítás díját a Bank fizeti meg a biztosító felé, az ügyfeleknek nincs díjfizetési kötelezettsége. GO! Hitelkártyát igénylő ügyfeleink a www.mkb.hu/lakossagi/biztositasok/utasbiztositas oldalunkon feltüntetett utasbiztosítások közül választhatnak.

Hitelkártya Hitelfedezeti Biztosítás Plusz esetén 12 hónapos díjvisszatérítést követően a biztosítás díja a hó végén fennálló tartozás 1%-a lesz. Az ingyenes időszak után a biztosítási díjat az elszámolási időszak utolsó napján a hitelszámlán a Bank beterheli. A biztosítási díj magában foglalja a Bank, mint biztosításközvetítő javadalmazását is.

Az MKB Bank bankszámlái és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

Hasznos dokumentumok