Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Pénzügyek egyszerűen, átláthatóan

Az első évben több tízezer forint kedvezményhez1 juthat

Jóljáró Csomag

Jóljáró csomag2 elérhető minden igénybe vehető számlacsomagban. Egyszerű szerződéskötéssel biztosítjuk a fizetési szolgáltatások teljes skáláját.


Megtakarítás

Egy év alatt több tízezer Ft-ot takaríthat meg.

Minden egy helyen

Egy helyen, gyorsan és egyszerűen tudja intézni pénzügyeit.

Kedvezmények

Minél több szolgáltatást igényel egyszerre, annál több kedvezményt kaphat.

Miből áll a Jóljáró Csomag?

Lakossági fizetési számla

Fizetési számlához kapcsolódó, igényléssel járó kedvezmények3:

 • 10 000 Ft-os Csomagbeállítási és Kártyakibocsátási díj* elengedése minden számlacsomagban, ahol a hirdetmény tartalmazza.
 • Az MKB SMS Plusz szolgáltatás első 6 havi díja 0 Ft.
 • Az első éves kártyadíj 0 Ft

Jóljáró csomag igénylésekor a csomagajánlat részeként a fizetési számlára vonatkozóan Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozatot4 szükséges adni.

EBKM: 0,01%

*Plasztikkártya kibocsátási díja.

GO! Hitelkártyák

Minden elköltött forintja után kedvezményt kap, ezért érdemes vásárláskor hitelkártyájával5 fizetni. Kétféle hitelkártya közül is választhat, GO! hitelkártya és GO! Platinum hitelkártya.

Jóljáró csomagban történő igényléssel:

 • Az első 6 havi számlavezetési díjat elengedjük.
 • Az első évben az igényelt Hitelfedezeti Biztosítás díját visszatérítjük.
 • A hitelkártyás vásárlás kedvezménye, mely addig él, amíg a kártyája is:
  • +2% visszatérítés adott hónapban a legmagasabb költést elérő kategóriára. A két visszatérítési kedvezmény havi maximum összege együttesen legfeljebb 5 000 Ft.
  • 1% visszatérítés minden egyéb hazai, vagy külföldi vásárlás után. A két visszatérítési kedvezmény havi maximum összege együttesen legfeljebb 5 000 Ft.

Kategóriák: szórakozás, tömegközlekedés, benzinkút, elektronikai áruházak, ruházat, nyaralás, drogériák, lakberendezés, barkács és kert.

Jóljáró csomagban igényelt hitelkártya törlesztése csekken (készpénzátutalási megbízás) nem választható.

THM: 35,29%-40,99%

Elektronikus szolgáltatások

A Jóljáró csomag az alábbi elektronikus szolgáltotásokat6 is tartalmazza:

 • Elektronikus számlakivonat beállítása fizetési számlájára és hitelkártyájára.
 • MKB Internetbank (korábban BB) igénylése, amivel elérhetővé válik az MKB Mobil App (korábban BB) használata is.
 • Azonnali frissítési megbízás teljesítéséhez másodlagos azonosító megadása.

Folyószámlahitel

Egyszerű, bármikor hozzáférhető hitelkeret fizetési számláján, melyet vásárlásra, készpénzfelvételre, vagy akár fizetési megbízások teljesítésére is felhasználhat.

A folyószámlahitel7:

 • Elegendő rendszeres jövedelmét számlájára kérnie.
 • A hitelkeret fenntartása nem jelent költséget.

THM: 40,48%

Biztosítási kedvezmény

Jóljáró csomagban igényelt biztosítások8 10%-kal kedvezményesebb havidíjjal érhetők el.

Igényelhető:

 • Élet-, Baleset- és Jövedelembiztosítás.
 • Extra biztosítás.

Extra megtakarítási számla

Kizárólag a Jóljáró csomagban elérhető megtakarítási forma az Extra Megtakarítási számla9, mely választása alapján nyitható.

Jellemzői:

 • Kiszámíthatóan, lekötés nélkül gyarapíthatja pénzét.
 • Nincs nyitó vagy minimum egyenleg korlát.
 • Korlátlan számban, díjmentesen vezetheti át pénzét a fizetési számlájáról a megtakarítási számlájára, vagy szükség esetén vissza.

EBKM: 0,25%

Igényeljen Jóljáró csomagot

Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Kérjen visszahívást!

Részletek

Keressen bankfiókot!

Részletek

Jelen tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Jóljáró csomagban foglalt szolgáltatások részletes leírását és teljes körű feltételeit a Lakossági számlavezetés hirdetmény, az MKB Folyószámlahitel hirdetmény, a Hitelkártya hirdetmény és a Hitelkártya Kedvezményszabályzat, valamint a Lakossági forint, vagy deviza fizetési számla és folyószámlahitel Általános Szerződési Feltételek, a Hitelkártya Általános Szerződési Feltételek, az Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei és az MKB Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata és II. számú Függeléke tartalmazza.

A következő pontokban a Jóljáró csomag megismeréséhez elengedhetetlen szükséges feltételek leírása olvasható, de teljeskörű tájékoztatás a fenti hirdetményekben vagy szerződési feltételekben található, az ott leírtak az irányadók.

1Referencia megtakarítás az első évben:

46 700 Ft, a kedvezmény összege tájékoztató jellegű. A megtakarítás a Jóljáró csomag igénylésével elérhető kedvezményt jelenti a nem Jóljáró csomagban történő fizetési számlanyitással elérhető kedvezményhez képest, a következő használatot feltételezve. GO! Hitelkártya választása és az azzal végrehajtott havi költések: 100 000 Ft vásárlás, amiből 30 000 Ft egy kategóriában történt, melyben az ügyfél a legtöbbet költötte adott hónapban. Extra Megtakarítási Számlán elhelyezett összeg egy év alatt: 600 000 Ft. Fizetési számla esetén a MasterCard Standard bankkártya választása szerepel a kalkulációban, ha a számlát Kedvezmény, Kedvezmény Plusz, Partner, vagy Partner Plusz számlacsomagban nyitja.

2Jóljáró csomag igénylése az abban foglalt szolgáltatások igénylését jelenti:

 • Forint fizetési számla.
 • Lakossági folyószámlahitel minimum 150 000 Ft-os hitelkerettel.
 • GO! hitelkártya igénylése, vagy meglévő hitelkártya bevonása a Jóljáró csomagba.
 • Elektronikus számlakivonat fizetési számlán és hitelkártyán egyaránt.
 • MKB SMS (BB Mobilbank) szolgáltatás.
 • MKB Internetbank (korábban BB) / MKB Mobil App (korábban BB).
 • Másodlagos azonosító sikeres regisztrálása.
 • Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat megadása.
 • Extra Megtakarítási számla (nyitása opcionális).
 • Élet-, Baleset-, Jövedelem- és Extra biztosítások (nyitása opcionális).

A Jóljáró csomagban található szolgáltatások megigénylése, 6 hónapon belüli fenntartása, illetve az MKB Internetbankba (korábban BB), vagy MKB Mobil Appba (korábban BB) 30 napon belüli belépés szükséges ahhoz, hogy az adott számlacsomagban meghirdetett Csomagbeállítás, vagy plasztik kártya Kártyakibocsátási díj (melynek összege maximum 10 000 Ft) elengedésre kerüljön. Igényléstől számított 6 hónapon belül bármely csomagelem megszüntetése, vagy a hiteligényléstől való visszalépés, a hitelbírálat akadályoztatása (hiánypótlás bekérés esetén annak nem teljesítése) a kapott kedvezmények visszavonását, utólagos beterhelését vonja magával, melyet a Bank jogosult 6 hónapon belül az ügyfél külön értesítése nélkül megtenni.

3EBKM: 0,01%

Jóljáró csomag minden számlacsomagban igényelhető, de MKB Kedvezmény, MKB Kedvezmény Plusz, MKB Partner, vagy MKB Partner Plusz számlacsomagokban első éves kártyadíj kedvezményt is biztosítunk. Ezen számlacsomagokban a Mastercard Standard és a Mastercard Platinum bankkártya első éves díja 0 Ft. Jóljáró csomag minden a Lakossági számlavezetés hirdetmény szerint értékesíthető számlacsomagban, valamint Dolgozói Exkluzív 2 (DE2) számlacsomagban is igényelhető, kivéve MKB Alapszámla és MKB Belépő J számlacsomagok. A legtöbb számlacsomag esetében a Bank minimum jóváírás teljesítését várja el a fizetési számlán, mely nem teljesítése esetén további díjat számol fel, melynek mértékét szintén a hirdetmény tartalmazza az adott számlacsomag Korrekciós díj sorában.

4Ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozat

A jogszabályban meghatározott két ingyenes készpénzfelvételt a Bank a számlanyitást követően a jogszabályban szereplő 150 000 Ft-ig biztosítja bankautomatából (ATM), ha az ügyfél erről szóló nyilatkozatot ad. Ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonódik össze, a kettőnél több, vagy 150 000 Ft-ot meghaladó készpénzfelvétel esetén a Hirdetményben meghatározott díjazás az irányadó.

5GO! hitelkártya: THM: 35,29%-40,99%

Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke és típusa: évi 30,55% hitel teljes összege: 375 000 Ft, hitel futamideje: 1 év, hitel teljes díja: 77 957 Ft, törlesztőrészletek összege: 37 746 Ft, fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 452 957 Ft, Teljes Hiteldíj Mutató: 38,12%.

Jóljáró csomag szerződések estén 2022. április 1-től GO! hitelkártya és GO! Platinum hitelkártya igényelhető. Ezen hitelkártyákkal elérhető kedvezmények a hitelkártyával történő vásárlások után:

 • új GO! hitelkártya esetén a hitelkártya aktiválástól, meglévő hitelkártya mellett új fizetési számla nyitása esetén a számlanyitástól számított első 2 teljes hónapban,
 • az első 5 db, minimum összesen 50 000 Ft értékű kártyás vásárlás esetén 5 000 Ft kedvezmény biztosítása a hitelkártyán,
 • az első 5 db hitelkártyás mobilfizetés után további 5 000 Ft kedvezmény,
 • a fenti két pontban leírt 5 000 Ft-os kedvezménnyel összevonható,
 • a kedvezmény rendelkezésre bocsátása a feltétel teljesülését követő hónapban történik.

6Elektronikus szolgáltatások

Az elektronikus szolgáltatásokra vonatkozó feltételeket a vonatkozó hirdetmények tartalmazzák. Az elektronikus számlakivonatot mind a fizetési számlára, mind hitelkártyára beállítjuk a Jóljáró csomag igénylés részeként. A szolgáltatások igénylése része a szerződésnek és a Jóljáró csomagban elérhető, fizetési számlára vonatkozó kedvezmények feltétele a szolgáltatások fenntartása a Jóljáró csomag igénylésétől számított 6 hónapig, valamint MKB Internetbank (korábban BB), vagy MKB Mobil App (korábban BB) használatának megkezdése az igényléstől számított 30 napon belül.

7Lakossági Folyószámlahitel: THM: 40,48%

Reprezentatív példa: Hitelkamat mértéke és típusa: BUBOR referencia-kamatláb és 29,63% kamatfelár együttes összege: 34,00%. A hitelkamat típusa: referencia-kamatlábhoz kötött kamatozás. A hitel teljes díja, ideértve annak részét képező díjat, jutalékot, költséget és adót: 32 318 Ft. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 407 318 Ft, a törlesztőrészletek összege: 135 773 Ft. (A törlesztőrészlet számítása a kerekítés szabályaival lett meghatározva.) A reprezentatív példa 375 000 Ft teljes hitelösszeg 3 hónapos futamidő alatti teljes lehívásának feltételezésével került kiszámításra.

8Jelen tájékoztató a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza, nem minősül ajánlattételi felhívásnak vagy tanácsadásnak.

A biztosítás feltételeiről, a mentesülésekről és kizárásokról részletes felvilágosítást az Általános Biztosítási Feltételekben talál. A biztosítás igénylése opcionális. A Bank az UNION Vienna Insurance Group Zrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el, amely tevékenységért javadalmazásban részesül. A beépített utasbiztosítás díját a Bank fizeti, az ügyfeleknek nincs díjfizetési kötelezettsége.
12 hónapot követően a biztosítás díja a hó végén fennálló tartozás 1%-a. Az ingyenes időszak után a biztosítási díjat az elszámolási időszak utolsó napján a hitelszámlán a Bank beterheli. A Biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesüléseinek eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást az Általános Biztosítási feltételekben talál, melyek megtalálhatóak a bank honlapján (www.mkb.hu/lakossagi/biztositasok). A biztosítást a BNP Paribas CARDIF Biztosító Zrt. és BNP Paribas CARDIF Életbiztosító Zrt. (továbbiakban Biztosítók) nyújtják. Az MKB Bank a biztosítással kapcsolatban a Biztosítók függő biztosítás közvetítőjeként jár el, mely tevékenységéért javadalmazásban részesül. A biztosítási díj magában foglalja a Bank, mint biztosításközvetítő javadalmazását is. Jelen rövidített tájékoztató nem teljes körű, a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak.

9Extra Megtakarítási Számla EBKM: 0,25%

A megtakarítási számla éves kamata 0,25%. A kamatjóváírás évente történik.

Hasznos dokumentumok