Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Kézenfekvő megoldás a mindennapi pénzügyekre

fizetési számla

Egyeztessen időpontot

Fizetési számla

Az MKB Bank lakossági forint fizetési számlája a legkézenfekvőbb megoldás a mindennapi pénzügyek intézésében. A fizetési számlát azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik kedvező költségek mellett szeretnének igénybe venni széleskörű banki szolgáltatásokat. Számláját Ön bármely MKB Bank fiókból eléri, függetlenül attól, hogy melyikben nyitotta. A számla az Országos Betétbiztosító Alap által biztosított.


  • Kivonat: Fizetési számlájának forgalmáról havonta kivonatot küldünk. A kivonatküldési módot megválaszthatja.
  • Készpénz befizetés: Ön bármely MKB Bank fiókban pénzt fizethet be számlájára.
  • TeleBank: Az MKB Bank non-stop telefonos ügyfélszolgálata helyi tarifával hívható a nap 24 órájában. Munkatársaink készséggel felvilágosítást adnak minden MKB Bank termékről. TeleBankunk segítéségével Ön lekérdezheti számlájának egyenlegét, illetve az utolsó három tranzakcióját.
  • Átutalás: Átutalási megbízással Ön bármely más fizetési számlára pénzt utalhat forintban és devizában egyaránt.
  • Állandó átutalási megbízás: Ismétlődő, állandó összegű utalásainak legmegfelelőbb eszköze. A megbízást elég egyszer megadnia. Díjtétele kedvezőbb az eseti átutalásnál.
  • Közüzemi megbízás: Számláit a csekkes befizetés helyett jóval kényelmesebben is fizetheti. A szolgáltatáshoz ingyenes Limitfigyelés kapcsolódik, mely megakadályozza a szolgáltató túlszámlázását.

Díjjegyzék

Tekintse meg a díjjegyzékünket

Tovább

Online számlanyitás

Egyszerűbb, mint gondolná

Tovább

Hogyan nyithatok MKB Bank lakossági forint fizetési számlát ill. kezdeményezhetek számlanyitást?

Nálunk már online is kezdeményezheti forint fizetési számlájának megnyitását

Ezt követően a kiválasztott MKB Bank fiókba kell személyazonosító dokumentumaival személyesen befáradni, és a fizetési számla szerződést megkötni.

Hol nyithatok MKB Bank lakossági forint fizetési számlát?

Bármely MKB Bank fiókban.

Számlanyitáshoz szükséges dokumentumok:

  • Személyazonosító igazolvány
    Személyi igazolvány / Kártya formátumú vezetői engedély / Útlevél
  • Lakcímet igazoló hatósági igazolvány

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel fiókunkban nyitvatartási időben.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Elküldöm" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.