Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Mastercard Platinum betéti kártya

Magas presztízsű, platinaszintű dombornyomott betéti kártya.

Miért jó?

Használat

A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe vehet, és bármely lakossági számlacsomaghoz igényelheti.

Flight Delay Pass

Ha járata legalább 2 órát késik, a Flight Delay Pass szolgáltatással világszerte bármelyik LoungeKey™ váróba beléphet. A belépés díját bankunk biztosítja.

Díjmentes utasbiztosítás

Az egész világra kiterjedő utasbiztosítással biztonságban érezheti magát külföldi utazásai során.

06_Mastercard_Private_Banking_Platinum_debit_Card_front_768x420 (1).jpg

Hasznos tudnivalók a bankkártya használatához.

Prémium szolgáltatások

 • Flight Delay Pass
  • Ha járata legalább 2 órát késik, a Flight Delay Pass szolgáltatással világszerte bármelyik LoungeKey™ váróba beléphet. A belépés díját bankunk biztosítja.
 • Díjmentes utasbiztosítás és asszisztencia szolgáltatás
  • Az egész világra kiterjedő utasbiztosítással biztonságban érezheti magát külföldi utazásai során.
 • Díjmentes exkluzív várók
  • Korlátlanul használhatja a budapesti repülőtér Mastercard® váróját, valamint a bécsi repülőtér SKY Lounge és VIENNA Lounge váróit.
 • Online vásárlási biztosítás
  • Díjmentes online vásárlási biztosítást is igénybe vehet kiterjesztett garanciával, legjobb ár garanciával és termékbiztosítással.
 • PressReader alkalmazás
  • Több mint 7000 prémium magazinhoz és újsághoz férhet hozzá, bárhol és bármikor.

További szolgáltatások, kedvezmények

 • Forint- és devizaalapú bankszámlához is igényelhető
  • A kártyával kényelmesen vásárolhat és vehet fel készpénzt, akár forintban, akár amerikai dollárban vagy euróban tartja a pénzét.
 • Befizető ATM-ek
  • Új ATM-einkkel a bankfiókok nyitvatartási idején túl is elintézheti befizetéseit, és az összeg azonnal megjelenik a kártyához rendelt bankszámlán.

Online számlanyitás

Válasszon számlacsomagot online egyszerűen, gyorsan, kényelmesen!

Kezdje meg a számlanyitást online!

Digitális szolgáltatások

netbank.svg

Online bankolás

Az MKB Internetbank (korábban BB), az MKB NetBANKár, az MKB NetBANKár Business és a Digitális fiók segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheti a pénzügyeket.

Részletek
mobilapp_uj.svg

Bankolás mobilról

Az MKB Mobil Appal (korábban BB) és az MKB Mobilalkalmazással akár útközben, mobilról is bankolhat.

Részletek
mobilfizetés.svg

Mobilfizetés

Fizessen Android készülékével egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan!

Részletek

Segíthetünk?

Hívjon minket!

06 80 350 350
(Külföldről hívható: +36 1 373 33 99)

Kérjen visszahívást!

Részletek

Keressen bankfiókot!

Részletek