Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Lakossági betéti bankkártyák

01_MasterCard_Unembossed_debit_Card_front_360x200.jpg

Mastercard Unembossed

Elsősorban belföldi vásárlásokhoz készpénzfelvételhez és – befizetéshez ajánlott, nem dombornyomott lakossági bankkártya, amely alacsony éves díja miatt kedvező választás.

Részletek
02_MasterCard_Standard_debit_Card_front_360x200.jpg

Mastercard Standard

A kártyát belföldön, külföldön és az interneten is használhatja, és bármelyik lakossági számlacsomaghoz igényelheti.

Részletek
06_Mastercard_Private_Banking_Platinum_debit_Card_front_360x200.jpg

Mastercard Platinum

A nemzetközileg is széles körben elfogadott kártyával kényelmi szolgáltatásokat is igénybe vehet, és bármely lakossági számlacsomaghoz igényelheti.

Részletek
14_Mastercard_World_Elite_debit_Card_front_360x200.jpg

Mastercard World Elite

A Magyarországon elérhető egyik legmagasabb presztízsű dombornyomott betéti kártya prémium szolgáltatásaival exkluzív élmények várják itthon és külföldön is.

Részletek
platinum-mobile.png

MKB Platinum Metal

Speciális eljárással, fémből készült, egyedi, álló formátummal rendelkező bankkártya.

Részletek
world_elite-mobile.png

MKB World Elite Metal

A nemzetközileg is széles körben elfogadott MKB World Elite Metal betéti kártyával prémium szolgáltatásokat és a Concierge szolgáltatást is igénybe veheti.

Részletek
bankartyatudnivalok-mkb.png

Bankkártya tudnivalók

Hasznos tudnivalók minden MKB Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyához.

Részletek

Kapcsolódó szolgáltatásaink

applepay.svg

Apple Pay

Fizessen Apple eszközével egyszerűen és biztonságosan az üzletekben, az appokban és online!

Részletek
mobilfizetés.svg

Mobilfizetés

Fizessen Android készülékével egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan!

Részletek
azonnali fizetési rendszer.svg

Azonnali Fizetési Rendszer

Tudjon meg még többet az azonnal teljesülő átutalásokról és a másodlagos számlaazonosítókról.

Részletek

Nem értékesített lakossági betéti bankkártyák

03_Visa_Standard_debit_Card_front_360x200.jpg

Visa Prémium

Elsősorban belföldi vásárlásokhoz, készpénzfelvételhez és -befizetéshez ajánlott, nem dombornyomott üzleti bankkártya, amely alacsony éves díja miatt kedvező választás alkalmazottai számára

Részletek
04_MasterCard_Befektetesi_debit_Card_front_360x200.jpg

Befektetési

A kártyát belföldön, külföldön és az interneten is használhatja, és bármelyik lakossági számlacsomaghoz igényelheti.

Részletek
05_MasterCard_Gold_debit_Card_front_360x200.jpg

Mastercard Arany

Dombornyomott prémium Mastercard betéti bannkártya

Részletek