Tisztelt Professzor Asszony, Tisztelt Professzor Úr!


Engedje meg, hogy röviden összefoglaljam az MKB Professzori Klub 
9 éves történetét.

A Magyar Rektori Konferencia 2005. decemberi ülésén tájékoztattuk a rektorokat, hogy a professzorok számára egy Klub létrehozását tűztük ki célul, amelyet a Magyar Rektori Konferencia akkori elnöke, Klinghammer István elnök úr kezdeményezett.

Amit ígértünk:

  • Egyedülálló szolgáltatáscsomag, amely méltó az egyetemi tanárok rangjához,
  • Egyetemi városonként, évenként megrendezett összejövetelek.

Az MKB Professzori Klub szolgáltatáscsomag nagy meglepetést okozott az egyetemi tanárok körében. Többen kétkedésüket fejezték ki, hogy a kedvezmények ilyen mértéke sokáig nem tartható. Szerencsére, többen voltak, akik a kezdetektől hittek bennünk.

Ma már elmondhatjuk, hogy az egyetemi tanárok több mint 70%-a, több mint 1200 professzor az MKB Professzori Klub szolgáltatáscsomagot választotta.

2010. március 8-tól a kutatóprofesszorok és a tudományok doktora vagy MTA doktora címmel rendelkező tudósok is tagjai lehetnek az MKB Professzori Klubnak.

A 2006 januárjában bevezetett szolgáltatáscsomag kedvezménytartalmát tovább bővítettük az elmúlt években, hogy még inkább megfeleljünk az Önök igényeinek. Kérjük, tekintse meg az aktuális feltételeket a Kondíciók oldalon!

2006 tavaszától 2014 végéig 95 MKB Professzori Klub rendezvényt tartottunk, köztük 3 egész napos, országos rendezvényt is, alkalmanként 900-1000 vendéggel. Kisebb klubesteken vagy ebéddel, vacsorával egybekötött kulturális programokon láttuk vendégül a professzorokat. A korábbi rendezvényekről ezen oldalon olvashat, a fenti menüsorban található kétévenkénti bontásban. Következő rendezvényünkről  itt olvashat információt.

A Professzori Klub arany bankkártyához kapcsolódóan kedvezményadó partnerekkel kötöttünk szerződést, melyek listáját megtekintheti a "Klub" oldalon a "Kedvezmények" alatt.

Az MKB Professzori Klubot tovább színesítettük a Professzori könyvajánlóval, melyben professzor ajánlja professzortársa könyvét. Aktuális ajánlónkat a "Professzori könyvajánló" alatt tekintheti meg, míg a korábbi írásokat az Archívumban.

2011 októberében elindítottuk Színházi ajánló rovatunkat, amelyben két neves színikritikus, Koltai Tamás és Karsai György professzor úr, klubunk tagja havonta váltva ajánl színházi darabot.

Klubtagjainkat havonta elektronikus Professzori Klub hírlevélben tájékoztatjuk a klubbal kapcsolatos információkról, amelyeket a "Hírlevelek" oldalon olvashat el.

Amennyiben kérdése merül fel, kérem, keressen a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeim egyikén.

Kozma Kata
főosztályvezető
MKB Professzori Klub háziasszonya