MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Kinek ajánljuk?

Azoknak az ügyfeleinknek, akik olcsón és kényelmesen szeretnének euró devizanemben tranzakciókat bonyolítani.

Legfőbb előnyök:

  • a standard deviza átutalásnál olcsóbb
  • az utalás eurótól eltérő devizanemá bankszámlákról is kezdeményezhető, és azokra is fogadható
  • egyszerű ügyintézés TeleBANKáron és NetBANKáron keresztül

A SEPA átutalási megbízás segítségével Ön olcsón és kényelmesen bonyolíthatja tranzakcióit euró devizanemben.

A SEPA megbízás igénybevételi feltételei:

  • A teljesítés devizaneme kizárólag EUR lehet, de eurótól eltérő devizanemben vezetett bankszámláról is indítható, illetve bankszámlára is fogadható az átutalási megbízás.
  • A megbízás csak az Európai Gazdasági Térség tagállamai* és Svájc területén vehető igénybe.
  • A külföldi bankköltség minden esetben a kedvezményezettet terheli.

SEPA átutalási megbízását Ön megadhatja személyesen bármely bankfiókunkban, az MKB NetBANKár szolgáltatáson vagy az MKB TeleBANKár szolgáltatáson keresztül.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben Ön SEPA átutalási megbízást kezdeményez Bankunknál, a kedvezményezett bank IBAN számlaszámát, valamint SWIFT/BIC kódját kötelező megadnia!

A SEPA átutalási megbízás MKB bankszámlák közötti átutalás esetén nem alkalmazható, illetve sürgősségi teljesítés nem kérhető!

* Európai Gazdasági Térség tagállamai: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Magyarország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia, Izland, Lichtenstein, Norvégia.

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listákban. A hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül hivatalos ajánlattételnek.

Kapcsolódó anyagok