MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Kiknek ajánljuk?

 • Azoknak, akik a legegyszerűbb módon szeretnék kiegyenlíteni rendszeres szolgáltatási díjaikat (pl. a közüzemi díjakat)
 • Azoknak, akik rendszeresen fizetnek azonos összeget (pl. közös költséget, törlesztőrészletet) ugyanazon kedvezményezettnek

Legfőbb előnyök

 • Rendszeres kifizetéseit kényelmesen intézheti
 • Egyszerű ügyintézés NetBANKáron és TeleBANKáron keresztül
 • Biztonságos, túlszámlázást megakadályozó kifizetés keretösszeg megadásával
 • Harmadik személy kifizetéseinek intézése az Ön számlájáról

Az állandó megbízások előnyei

 • Bízza Bankunkra rendszeres kiadásainak, közüzemi számláinak kiegyenlítését, így elkerülheti a csekkek feladásával járó időrabló kellemetlenségeket!
 • Önnek csak egyszer kell kapcsolatba lépnie velünk (MKB NetBANKáron keresztül, MKB TeleBANKáron keresztül, vagy személyesen a bankfiókban), és kérnie a szolgáltatás igénybevételét.
 • Hozzátartozója, ismerőse közüzemi számláit, egyéb kötelezettségeit is kifizetheti.

Csoportos beszedési megbízás

A csoportos beszedés célja, hogy Ön a legegyszerűbben egyenlíthesse ki a legkülönfélébb szolgáltatási díjakat (pl. közüzemi díjak, telefonszámlák, biztosítási díjak). Csoportos beszedési megbízással kiadásai mindig időben teljesülnek, anélkül, hogy vesződnie kellene a csekkek feladásával, a postai sorbanállással.

Csoportos beszedési az MKB NetBANKáron keresztül, az MKB TeleBANKáron keresztül és bankfiókban is adhat.

Ehhez szükség van az adott szolgáltató által használt ügyfélazonosító megadására, amely a közüzemi számlán vagy egyéb dokumentumon (pl. biztosítási kötvény, készpénzfizetési csekk) szerepel. Az ügyfélazonosító meghatározásában személyes pénzügyi tanácsadója szívesen segít, így fontos, hogy a megbízás megadásakor Ön e dokumentumot magával hozza.

Az Ön biztonságát növelő kiegészítő szolgáltatások

 • A szolgáltatók túlszámlázásából fakadó kellemetlenségek kivédése limitösszeg megadásával.
 • A szolgáltató köteles Önt a terhelési nap előtt legalább 6 munkanappal értesíteni a számla vagy egyéb okmány továbbításával a díjterhelés bekövetkezéséről. Ha Ön a megküldött számla tartalmával nem ért egyet, a beszedés teljesítése ellen a terhelési napot megelőző munkanapon MKB NetBANKáron keresztül 17:45 óráig, MKB TeleBANKáron keresztül és személyesen a bankfiókban 15:00 óráig kifogással élhet.

Fix összegű állandó átutalás

Fix összegű állandó átutalás megadásával Ön változatlan nagyságú összeget utalhat rendszeresen, hosszabb időn keresztül ugyanazon kedvezményezett részére. E szolgáltatással egyenlíthetők ki például a biztosítási díjak, vásárolt áru azonos összegű törlesztőrészletei, fix összegű köztartozások, bérleti díjak, közös költség stb.

Önnek a megbízás megadásakor előre meg kell határoznia az átutalás összegét, esedékességét és a TeleBANKáron keresztüli esetleges módosítás felső határát (a limitet).

Fix összegű állandó átutalási megbízást bankfiókban, az MKB TeleBANKáron vagy az MKB NetBANKáron keresztül is adhat, amennyiben rendelkezik TeleBANKár ügyfélkóddal és PIN kóddal, illetve NetBANKár felhasználói azonosítóval és jelszóval.

Ha változik az átutalni kívánt összeg, akkor a megbízás módosítása miatt nem kell feltétlenül befáradnia a bankfiókba, hiszen ezt az összeget TeleBANKáron vagy NetBANKáron keresztül módosíthatja (a limitösszeg értékén belül).

Kapcsolódó anyagok