MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Partner
Számlacsomag

Alapvető pénzügyi szolgáltatások
Partnereink dolgozóinak és tagjainak havi
390 Ft-ért

A számlacsomag tartalma

  • 1 db forint bankszámla vezetése 0 Ft havi számlavezetési díjért
  • 1 db MasterCard Standard PayPass forint alapú bankkártya 0 Ft éves díjért
  • NetBANKár szolgáltatás a bankszámla tulajdonosa számára 0 Ft havi díjért
  • NetBANKár szolgáltatás mellé igénybe vehető a havi díj mentes MKB Mobilalkalmazás
  • A Számlacsomag keretében igénybe vehető a havi díj mentes MKB TeleBANKár szolgáltatás
  • A pénzügyi rezsicsökkentés keretében igénybe vehető díjmentes készpénzfelvételi lehetőség igénybe vételére a Számlacsomag keretében vezetett bankszámlára is tehető nyilatkozat
  • A Számlacsomag személyes igénylése esetén egyidejűleg, jövedelemigazolás nélkül igényelhető az MKB Kisösszegű folyószámlahitel.

A számlacsomag havi díja

Az MKB Partner Számlacsomag havi díja 390 Ft. Ha az Ügyfél a Számlacsomag igénylését megelőző két éven belül nem rendelkezett az MKB Bank által vezetett bankszámlával, az első 3 havi díj nem kerül felszámításra.

Igénybevételi feltétel

  • Olyan vállalkozás munkavállalója vagyszervezet tagja, amellyel a Bank megállapodást kötött a Számlacsomag biztosítására, vagy állami alkalmazott
  • És rendszeres munkabérét a Számlacsomag keretében nyitott bankszámlára utaltatja.

Az MKB Partner Számlacsomag igénybevételére addig jogosult az Ügyfél, ameddig teljesíti az igénybevétel feltételeit. A rendszeres munkabér átutalására vonatkozó igénybevételi feltétel ellenőrzésétől a Bank akciósan, visszavonásig eltekint. Az igénybevételi feltételek ellenőrzését a Bank bármikor elvégezheti és a feltételek hiánya esetén a Számlacsomag igénybevételi lehetőségét megszüntetheti. Ez esetben az Ügyfél a szolgáltatásokat az MKB Extra Számlacsomagnak megfelelő kondíciókkal veheti igénybe, melyről külön értesítést nem küld a Bank.

Igénylés

Részletek

A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény értelmében a fogyasztót megillető, az adott naptári hónapban első két alkalommal és összesen 150 ezer forintot meg nem haladó, forintban teljesített, ATM útján történő díjmentes készpénzfelvételi lehetőség igénybe vételére a Számlacsomag keretében megnyitott és vezetett bankszámlára vonatkozóan is tehető nyilatkozat. A nyilatkozat alapján végrehajtott készpénzfelvétel a törvény feltételei szerint díjmentes.

A részletek megtalálhatók a magánszemélyek részére szóló Általános és speciális rendelkezések kondíciós listában, valamint az MKB Partner Számlacsomag kondíciós listában.

A betéti szerződés részletes feltételeit a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzat tartalmazza.

Az üzletszabályzat és a kondíciós listák elérhetők a www.mkb.hu honlapon vagy bármely MKB bankfiókban.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül az MKB Bank Nyrt. részéről nyilvános ajánlattételnek.

Az MKB-nál vezetett Bankszámlák az OBA Betétbiztosítási védelme alatt állnak. Az OBA által biztosított termékek listája tartalmazza az OBA által védett termékeket.

OBA

Kapcsolódó ajánlatok

MKB Diák Számlacsomag

Alapvető pénzügyi szolgáltatások 18-24 éveseknek csak havi 390 Ft-ért

Részletek

MKB kisösszegű folyószámlahitel

Költési szabadság jövedelemigazolás és extra ügyintézés nélkül

Részletek

MKB Partner Számlacsomag

Alapvető pénzügyi szolgáltatások Parnereink dolgozóinak és tagjainak havi 390 Ft-ért

Részletek