MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Partner
Prémium
Számlacsomag

Kiemelt pénzügyi szolgáltatások
Partnereink dolgozóinak és tagjainak
akár 0 Ft-os havi díjért

A számlacsomag tartalma

 • Korlátlan darabszámú bankszámla vezetése 0 Ft havi számlavezetési díjért
 • 1 db MasterCard Platinum forint vagy deviza alapú bankkártya 0 Ft éves díjért vagy 1 db MKB Platinum Metal forint vagy deviza alapú bankkártya 2.250 Ft havi díjért
 • NetBANKár szolgáltatás a bankszámla tulajdonosa számára 0 Ft havi díjért
 • NetBANKár szolgáltatás mellé igénybe vehető a havi díj mentes MKB Mobilalkalmazás
 • A Számlacsomag keretében igénybe vehető a havi díj mentes MKB TeleBANKár szolgáltatás
 • A pénzügyi rezsicsökkentés keretében igénybe vehető díjmentes készpénzfelvételi lehetőség igénybe vételére a Számlacsomag keretében vezetett bankszámlára is tehető nyilatkozat
 • MasterCard Platinum vagy MKB Platinum Metal bankkártyával MKB Bank ATM-ből korlátlan számú készpénzfelvétel 0 Ft + (0,6%) díjért
 • 1 db Miles & More MKB MasterCard Gold PayPass hitelkártya 0 Ft-os éves díjért

A számlacsomag havi díja

Az MKB Partner Prémium Számlacsomag havi díja a jóváírások és a megtakarítási állomány alapján kerül megállapításra.

 • Ha a jóváírás havi összege eléri a 600 000 Ft-ot vagy a megtakarítási átlagállomány havi összege eléri az 10 millió Ft-ot: a havi díj 0 Ft.
 • Ha a jóváírás havi összege nem éri el a 600 000 Ft-ot és a megtakarítási átlagállomány havi összege nem éri el az 10 millió Ft-ot: a havi díj 1 490 Ft, akciósan, visszavonásig 0 Ft.
 • Ha az Ügyfél a Számlacsomag igénylését megelőző két éven belül nem rendelkezett az MKB Bank által vezetett bankszámlával, az első 3 havi díj nem kerül felszámításra.

A jóváírások összegét a Bank havonta vizsgálja, a tárgyhónapot megelőző hónap 20.-tól a tárgyhónap 19.-ig terjedő időszakra vonatkozóan. Jóváírásnak az Ügyfél Banknál vezetett bármely bankszámláján a 2 legnagyobb összegű jóváírást tekinti a Bank. Nem kerül figyelembevételre a bankszámlán történő kamatjóváírás és az Ügyfél Banknál vezetett bank-, betét-, vagy értékpapírszámláiról történő átvezetés.

A megtakarítási átlagállomány összegét a Bank havonta vizsgálja, a tárgyhónapot megelőző hónap 20-tól a tárgyhónap 19-ig terjedő időszakra vonatkozóan. Megtakarítás az ügyfél Banknál vezetett bankszámláin (forint-, deviza-, értékpapír nyilvántartási számlákon) kezelt állomány. Az átlagállomány a nap végi záró egyenlegek átlaga, deviza számla esetén a konverziót a jóváírás napján érvényes MNB közép árfolyammal kell figyelembe venni.

Igénybevételi feltétel

 • Olyan vállalkozás munkavállalója vagyszervezet tagja, amellyel a Bank megállapodást kötött a Számlacsomag biztosítására, vagy állami alkalmazott
 • És rendszeres munkabérét a Számlacsomag keretében nyitott bankszámlára utaltatja.

Az MKB Partner Prémium Számlacsomag igénybevételére addig jogosult az Ügyfél, ameddig teljesíti az igénybevétel feltételeit. Az igénybevételi feltételek ellenőrzését a Bank bármikor elvégezheti és a feltételek hiánya esetén a Számlacsomag igénybevételi lehetőségét megszüntetheti. Ez esetben az Ügyfél a szolgáltatásokat az MKB Partner Számlacsomagnak megfelelő kondíciókkal veheti igénybe, melyről külön értesítést nem küld a Bank. A rendszeres munkabér átutalására vonatkozó igénybevételi feltétel ellenőrzésétől a Bank akciósan, visszavonásig eltekint.

Igénylés

Részletek

A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény értelmében a fogyasztót megillető, az adott naptári hónapban első két alkalommal és összesen 150 ezer forintot meg nem haladó, forintban teljesített, ATM útján történő díjmentes készpénzfelvételi lehetőség igénybe vételére a Számlacsomag keretében megnyitott és vezetett bankszámlára vonatkozóan is tehető nyilatkozat. A nyilatkozat alapján végrehajtott készpénzfelvétel a törvény feltételei szerint díjmentes.

A részletek megtalálhatók a magánszemélyek részére szóló Általános és speciális rendelkezések kondíciós listában, valamint az MKB Partner Prémium Számlacsomag kondíciós listában.

A betéti szerződés részletes feltételeit a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzat tartalmazza.

Az üzletszabályzat és a kondíciós listák elérhetők a www.mkb.hu honlapon vagy bármely MKB bankfiókban.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül az MKB Bank Nyrt. részéről nyilvános ajánlattételnek.

Az MKB-nál vezetett Bankszámlák az OBA Betétbiztosítási védelme alatt állnak. Az OBA által biztosított termékek listája tartalmazza az OBA által védett termékeket.

OBA

Kapcsolódó ajánlatok

MKB Miles&more hitelkártya

Minden, ami mérföld - velünk messzebbre jut!

Részletek

MKB kisösszegű folyószámlahitel

Költési szabadság jövedelemigazolás és extra ügyintézés nélkül

Részletek

MKB Partner Számlacsomag

Alapvető pénzügyi szolgáltatások Parnereink dolgozóinak és tagjainak havi 390 Ft-ért

Részletek