MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Diák
Számlacsomag

Alapvető pénzügyi szolgáltatások 18-24
éveseknek csak havi 390 Ft-ért

Online igénylem

A számlacsomag tartalma

  • 1 db forint bankszámla vezetése 0 Ft havi számlavezetési díjért
  • 1 db MasterCard Standard PayPass forint alapú bankkártya 0 Ft éves díjért
  • NetBANKár szolgáltatás a bankszámla tulajdonosa számára 0 Ft havi díjért
  • NetBANKár szolgáltatás mellé igénybe vehető a havi díj mentes MKB Mobilalkalmazás
  • A Számlacsomag keretében igénybe vehető a havi díj mentes MKB TeleBANKár szolgáltatás
  • A pénzügyi rezsicsökkentés keretében igénybe vehető díjmentes készpénzfelvételi lehetőség igénybe vételére a Számlacsomag keretében vezetett bankszámlára is tehető nyilatkozat
  • A Számlacsomag személyes igénylése esetén egyidejűleg, jövedelemigazolás nélkül igényelhető az MKB Kisösszegű folyószámlahitel.

A számlacsomag havi díja

Az MKB Diák Számlacsomag havi díja 390 Ft. Ha az Ügyfél a Számlacsomag igénylését megelőző két éven belül nem rendelkezett az MKB Bank által vezetett bankszámlával, az első 3 havi díj nem kerül felszámításra.

Igénybevételi feltétel

Az MKB Diák Számlacsomagot a 18. életévüket betöltött, de 24. életévüket be nem töltött Ügyfeleink igényelhetik.

Azon Ügyfeleink, akik MKB Jövőd Számlacsomaggal rendelkeznek, de valamely igénybevételi feltétel nem teljesítése miatt az MKB Jövőd Számlacsomag további igénybevételére nem jogosultak, a szolgáltatásokat már betöltött 14. életévtől is igénybe vehetik az MKB Diák Számlacsomag szerinti kondíciókkal.

Az MKB Diák Számlacsomag igénybevételére addig jogosult az Ügyfél, ameddig teljesíti az igénybevétel feltételeit. Az igénybevételi feltételek ellenőrzését a Bank bármikor elvégezheti és a feltételek hiánya esetén a Számlacsomag igénybevételi lehetőségét megszüntetheti. Ez esetben az Ügyfél a szolgáltatásokat az MKB Extra Számlacsomagnak megfelelő kondíciókkal veheti igénybe, melyről külön értesítést nem küld a Bank.

Igénylés

Részletek

A pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény értelmében a fogyasztót megillető, az adott naptári hónapban első két alkalommal és összesen 150 ezer forintot meg nem haladó, forintban teljesített, ATM útján történő díjmentes készpénzfelvételi lehetőség igénybe vételére a Számlacsomag keretében megnyitott és vezetett bankszámlára vonatkozóan is tehető nyilatkozat. A nyilatkozat alapján végrehajtott készpénzfelvétel a törvény feltételei szerint díjmentes.

A részletek megtalálhatók a magánszemélyek részére szóló Általános és speciális rendelkezések kondíciós listában, valamint az MKB Diák Számlacsomag kondíciós listában.

A betéti szerződés részletes feltételeit a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzat tartalmazza.

Az üzletszabályzat és a kondíciós listák elérhetők a www.mkb.hu honlapon vagy bármely MKB bankfiókban.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül az MKB Bank Nyrt. részéről nyilvános ajánlattételnek.

Az MKB-nál vezetett Bankszámlák az OBA Betétbiztosítási védelme alatt állnak. Az OBA által biztosított termékek listája tartalmazza az OBA által védett termékeket.

OBA

Kapcsolódó ajánlatok

MKB Extra Számlacsomag

Alapvető pénzügyi szolgáltatások kedvező havi díjért, folyószámlahitel-lehetőséggel

Részletek

MKB kisösszegű folyószámlahitel

Költési szabadság jövedelemigazolás és extra ügyintézés nélkül

Részletek

MKB Partner Számlacsomag

Alapvető pénzügyi szolgáltatások Parnereink dolgozóinak és tagjainak havi 390 Ft-ért

Részletek