MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Professzori Klub

Tisztelt Professzor Asszony, Tisztelt Professzor Úr!

Engedje meg, hogy röviden összefoglaljam az MKB Professzori Klub 11 éves történetét.

A Magyar Rektori Konferencia 2005. decemberi ülésén tájékoztattuk a rektorokat, hogy a professzorok számára egy Klub létrehozását tűztük ki célul, amelyet a Magyar Rektori Konferencia akkori elnöke, Klinghammer István elnök úr kezdeményezett.

Amit ígértünk:

  • Egyedülálló szolgáltatáscsomag, amely méltó az egyetemi tanárok rangjához,
  • Egyetemi városonként, évenként megrendezett összejövetelek.

Az MKB Professzori Klub szolgáltatáscsomag nagy meglepetést okozott az egyetemi tanárok körében. Többen kétkedésüket fejezték ki, hogy a kedvezmények ilyen mértéke sokáig nem tartható. Szerencsére, többen voltak, akik a kezdetektől hittek bennünk.

Ma már elmondhatjuk, hogy az egyetemi tanárok több mint 70%-a, közel 1300 professzor az MKB Professzori Klub szolgáltatáscsomagot választotta.

2010. március 8-tól a kutatóprofesszorok és a tudományok doktora vagy MTA doktora címmel rendelkező tudósok is tagjai lehetnek az MKB Professzori Klubnak.

A 2006 januárjában bevezetett szolgáltatáscsomag kedvezménytartalmát tovább bővítettük az elmúlt években, hogy még inkább megfeleljünk az Önök igényeinek. Kérjük, tekintse meg az aktuális feltételeket a Kondíciók oldalon!

2006 tavaszától 2016 végéig 116 MKB Professzori Klub rendezvényt tartottunk, köztük 4 egész napos, országos rendezvényt is, alkalmanként 900-1000 vendéggel. A korábbi rendezvényekről ezen oldalon olvashat, a fenti menüsorban található kétévenkénti bontásban. Következő rendezvényünkről itt olvashat információt.

A Professzori Klub arany bankkártyához kapcsolódóan kedvezményadó partnerekkel kötöttünk szerződést, melyek listáját megtekintheti a "Klub" oldalon a "Kedvezmények" alatt.

Az MKB Professzori Klubot tovább színesítettük a Professzori könyvajánlóval, melyben professzor ajánlja professzortársa könyvét. Aktuális ajánlónkat a "Professzori könyvajánló" alatt tekintheti meg, míg a korábbi írásokat az Archívumban.

2011 októberében elindítottuk Színházi ajánló rovatunkat, 2015 novemberében Filmklubunkat.

Klubtagjainkat havonta elektronikus Professzori Klub hírlevélben tájékoztatjuk a klubbal kapcsolatos információkról, amelyeket a "Hírlevelek" oldalon olvashat el. A klub videóit a Professzori Klub YouTube csatornáján nézheti meg.

Amennyiben kérdése merül fel, kérem, keressen a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeim egyikén. A Professzori Klub honlapjának tartalmát az alábbiakban látható menüpontokra kattintva is megtekintheti.

Kapcsolódó anyagok