MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

"A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma. (...)Nem termékeny lapály, hegyek, ásványok, éghajlat (...) teszik a közerőt,hanem az ész, mely azokat józanon használni tudja (...) Ennektöbb vagy kevesebb léte a nemzetnek több vagy kevesebb szerencséje"

Professzori klub kártya

Bankunk alapítása óta nagy felelősséget tanúsít a jövő szakembereinek képzése iránt. Professzori Klubunk célja, hogy az évente, több egyetemi városban megrendezésre kerülő összejöveteleken találkozhassanak egymással a tudósok, azaz a professzorok és kutatók. Emellett kedvezményes, teljes körű számlavezetési lehetőséget kínálunk, amely méltó a tudósok rangjához.

 

Kik lehetnek tagjai az MKB Professzori Klubnak?

Minden köztársasági elnök által kinevezett egyetemi tanár, kutatóprofesszor, tudományok doktora vagy MTA doktora tudományos címmel rendelkező személy, ha igazolja kinevezését.

Kedvezmények és szolgáltatások

A presztízsértékű bankkártya mellett, pénzügyeik kiemelt kezelésével egy időben, Klubunk tagjai az alábbi előnyöket élvezhetik:

 • személyes pénzügyi tanácsadó szolgáltatásait, aki soron kívül áll rendelkezésére pénzügyei intézésében, megbízásait kódszó alapján telefonon is azonnal teljesíti.
 • forint- és deviza alapú bankszámlák vezetése kedvezményesen,
 • forint alapú bankszámlához kapcsolódó, egy darab MasterCard Platinum vagy egy MasterCard Gold PayPass nemzetközi bankkártyát éves díj megfizetése nélkül, melyen megjelenítjük a "Professzori Klub" feliratot. A Professzori Klub tagjainak kérésére a házastárs számára igényelt arany társkártyán is megjelenítjük a "Professzori Klub" feliratot,
 • havonta 3 alkalommal kedvezményes készpénzfelvételt bármely belföldi ATM-ből,
 • csoportos beszedési megbízásokat (forint alapú bankszámlákhoz kapcsolódóan) 50%-os díjkedvezménnyel,a díjkedvezmény nem vonatkozik az adott díj, tranzakciós illeték befizetési kötelezettségre vonatkozó részére
 • MKB NetBANKár SMS Aktív szolgáltatás használatát havi díj nélkül,
 • MKB MobilBANKár szolgáltatás igénybe vételét havidíj-mentesen,
 • dombornyomott bankkártyákhoz kapcsolódó ingyenes, kiemelt szintű külföldi utazási (baleset-, poggyász- és betegség- ) biztosítást,
 • kedvező - MKB Exkluzív - árfolyam alkalmazását bankszámlára történő valuta befizetés és/vagy bankszámláról történő valuta vétel és /vagy saját bankszámlái közötti deviza átvezetés esetén,
 • a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett részvények eladását/vételét 50%-os tranzakciós díjkedvezménnyel,
 • további kedvezményes szolgáltatásokat.

Bővebb információért kérjük, keresse munkatársainkat

 telefone-mail
Sedlacsek Balázs06/1-268-8162sedlacsek.balazs@mkb.hu
Horváth János06/1-327-8771horvath.janos@mkb.hu
Kozma Kata06/1-268-8173kozma.kata@mkb.hu

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza.

Az MKB-nál vezetett Bankszámlák az OBA Betétbiztosítási védelme alatt állnak. Az OBA által biztosított termékek listája tartalmazza az OBA által védett termékeket.

Országos Betétbiztosítási Alap