MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Lakossági

Gyakran feltett kérdések

Ki lehet tagja a Professzori Klubnak?

Minden köztársasági elnök által kinevezett egyetemi tanár, professor emeritus, professor emerita, továbbá kutatóprofesszor és a tudományok doktora vagy MTA doktora tudományos címmel rendelkező tudós.

Hogyan kell igazolni a jogosultságot a Professzori Klubra?

Egyetemi tanárok: kinevezésük eredeti példányának bemutatásával vagy a Rektori Hivatalon keresztül, a "Nyilatkozat MKB Professzori Klub tagok részére" kitöltött, aláíratott formanyomtatvány benyújtásával, amelyet innen is letölthet,

Tudományok doktora vagy MTA doktora címmel rendelkező tudósok: a tudományos cím elnyeréséről szóló oklevél eredeti példányának bemutatásával,

Kutatóprofesszorok: a kutatóprofesszori kinevezés vagy az Akadémia tagságról szóló okirat eredeti példányának bemutatásával.

Hogyan válik valaki klubtaggá?

Professzori Klub szolgáltatáscsomag megnyitásával.

Milyen kötelezettséggel jár a klubtagság, és milyen összegű tagdíjat kell fizetni?

Hisszük, hogy a professzoroknak nyújtott szolgáltatáscsomag annyira kedvező, hogy napi pénzügyeiket is bankunknál intézik. A klubtagság semmilyen kötelezettséggel nem jár, nincsenek kötelezően teljesítendő feltételek, egyedül a jogosultságról szóló igazolás benyújtását kérjük. Tagsági díjat nem kell fizetni.

Miért éri meg az MKB Banknak a Professzori Klub, mit kér később cserébe a professzoroktól, milyen bújtatott költségek vannak?

Széchenyi Istvánt idézve: "A tudományos emberfő mennyisége a nemzet igazi hatalma".

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ennyi tudós választotta Bankunkat. Hisszük, hogy a klubtagok pozitív véleménye bankunk számára kedvező lehet. Az elmúlt 6 év sikere annak köszönhető, hogy ígéretünket mindig betartottuk, így klubtagjaink bizalmát is elnyertük. Soha nem éltünk vissza ezzel a bizalommal, nem kértünk cserébe semmit a klubtagoktól. Az utolsó kérdésre válaszolva, bankunknál nincsenek bújtatott költségek.

A Professzori Klub szolgáltatáscsomagon és rendezvényeken túl milyen előnyöket nyújt a klubtagság?

A "Professzori Klub" feliratú forintalapú nemzetközi arany bankkártyához kapcsolódóan több partnerünk nyújt jelentős kedvezményeket.

A havi elektronikus Professzori Klub hírlevélben rendszeresen adunk tájékoztatást egyszeri akciókról, amelyekkel csak a klubtagok élhetnek. Az utóbbi időben ajánlottunk népszerű színházi darabokat árengedménnyel, előfoglalási lehetőséggel, korlátozott darabszámban ingyenes belépőjegyeket kiállításra. A Professzori Klub hírlevélben hírt adunk a Professzori könyvajánló legújabb írásairól, új kedvezményadó partnerekről, Karsai György vagy Koltai Tamás havi színházi ajánlójáról, amelyet itt jelentetünk meg, és az ajánlott darabhoz kapcsolódó, színház által biztosított professzori kedvezményről. Egy-egy klubtagot érintő programot is szívesen ajánlunk a többi klubtag figyelmébe. A korábbi hírleveleket ezen az oldalon tekintheti meg. Professzori könyvajánló sorozatunkban klubtag ajánlja egy másik klubtag könyvét. Az aktuális írást honlapunkon itt olvashatja el, a korábbi ajánlók ezen az oldalon találhatók.