MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Online vásárlási biztosítás

Díjmentes biztonság kártyás vásárlásaihoz

Díjmentes biztosítás a kiemelt Mastercard Platinum, Mastercard World Elite, MKB Platinum Metal, MKB World Elite Metal és Mastercard Business Gold kártyabirtokosok számára, kiterjesztett garanciával, legjobb ár garanciával és termékbiztosítással.

Mire terjed ki a biztosítás?

Olyan elektronikai vagy háztartási termékekre érvényes, amelyeket a kártyabirtokos az online vásárlási biztosításra regisztrált Mastercard kártyájával vásárolt bármely, az Európai Unióban, az Egyesült Királyságban, Norvégiában vagy Svájcban bejegyzett webáruházból – akár saját használatra, akár ajándékba.

Az Online vásárlási biztosítási csomag 3 féle védelmet nyújt.

 • Kiterjesztett garancia

  Kiterjesztett garancia

  Mastercard Platinum, MKB Platinum Metal, Mastercard World Elite, MKB World Elite Metal lakossági prémium kártyák esetén az online megvásárolt háztartási készülékek (pl. okostelefonok, laptopok) meghibásodására szóló min. 2 éves gyári jótállás, Mastercard Business Gold kártyák esetén a meghibásodásra szóló min. 1 éves gyári jótállás további egy évvel meghosszabbodik.

  A kárigény évente legfeljebb 2 alkalommal érvényesíthető, összesen 175 000 Ft összeghatárig.

 • Legjobb ár garancia

  Legjobb ár garancia

  Ha a termék megvásárlását követő 30 napon belül teljesen ugyanazt a terméket alacsonyabb áron megtalálja egy másik webáruházban, legfeljebb 700 000 Ft értékben igényelheti a két ár közötti különbözet visszatérítését. (A termék minimális ára: 17 500 Ft, minimális árkülönbség: 17 500 Ft.)

 • „Termékbiztosítás” lopás vagy rongálódás esetére

  „Termékbiztosítás” lopás vagy rongálódás esetére

  A vásárlást követő 30 napon belüli lopás vagy a lakóhelyen véletlenül bekövetkező sérülés esetén a biztosító 700 000 Ft-ig visszatéríti a biztosítás által fedezett termék javításának vagy cseréjének költségeit, vagy visszautalja a termék eredeti árát a kártyabirtokos részére.

Regisztráljon egyszerűen!

 • 1

  Regisztráció

  Látogasson el a mastercard.hu/biztositas oldalra, és kattintson az Ellenőrzöm a kártyám és regisztrálok gombra. Adja meg a bankkártyája első 8 számjegyét, és kattintson a Kártya ellenőrzése gombra. Így eljut az AXA oldalára, ahol az e-mail címe és a bankkártyája első 8 számjegyének megadásával tud regisztrálni a szolgáltatásra.

  Regisztrálom a bankkártyám
 • 2

  Biztosítás megerősítése

  A biztosítási kötvény visszaigazolása az e-mail fiókjába érkezik.

 • 3

  Biztosítás hozzáadása a Wallethez

  Adja hozzá az Online vásárlási biztosítását az Apple Wallethez (iOS) vagy a YourPass – Yourwallet alkalmazáshoz (Android).

 • 4

  Érdeklődés a biztosítással kapcsolatban

  Kérdés vagy biztosítási esemény bejelentése esetén kérjük, hívja a +36 1 224 1127 számot, azonosítsa magát a kötvényszámával, majd kövesse a biztosító utasításait.

 • 5

  Éves megújítás

  A biztosítás érvényessége 12 hónap. A lejárat előtt 30, illetve 7 és 1 nappal emlékeztető e-mailt küld a biztosító, amely tartalmazza az AXA biztosítási kötvény megújítási oldalára mutató linket.

 • 6

  Újraregisztrálás

  Csak akkor szükséges újra regisztrálnia, ha kicsúszott a megújítási határidőből.

Egyéb információk

A biztosítás igénybevételének részleteit az AXA Online vásárlási biztosítás Általános Szerződési Feltétele tartalmazza, amely rögzíti a biztosítás által fedezett, illetve nem fedezett termékek listáját is. További információk elérhetők a mastercard.hu/biztositas oldalon, illetve az AXA Online vásárlási biztosítás Általános Szerződési Feltételeiből.

A kárigény benyújtásának egyik fontos feltétele, hogy az online vásárolt elektronikai vagy háztartási termékért azzal a bankkártyával fizetett, amire van regisztrált biztosítása. Ugyanakkor a kárigény benyújtásának pillanatában már nem szükségszerű a regisztrált bankkártya megléte, illetve az online biztosításnak sem szükséges élőnek lennie. Vagyis a kiterjesztett garancia biztosítás esetében, ahol a 2 éves gyári jótállást további 1 évvel meghosszabbítjuk, a kárigény érvényesíthető akkor is, ha már nincs meg az eredeti kártyája.