MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB vegyes és abszolút hozamú alapok rendszeres megtakarítás

MKB vegyes és abszolút hozamú alapok rendszeres megtakarítás

Könnyedén teljesülő megtakarítási célok, már havi 10 ezer forinttól!

Igényelhető befektetési alapok:

  • MKB Bázis Alap
  • MKB Adaptív Kötvény Alap
  • MKB Egyensúly Alap
  • MKB Aktív Alfa Alap
  • MKB PB Top Alap
  • MKB Ambíció Alap

A rendszeresen megtakarítani kívánt összeg havi 10.000 Ft-tól tetszés szerint növelhető, ugyanis az Alapok befektetési jegyei 1 forintos névértékkel rendelkeznek, valamint az egyes Alapok között rugalmasan megosztható a megtakarítás. Az Alaponként befektethető minimális összeg 1.000 Ft. A szolgáltatás visszavonásig érvényes, kivéve MKB Trezor Tartós Befektetési Számlán történő igénylés esetében, ugyanis ekkor a számlanyitás naptári évének végéig tart a szerződéses időszak. A rendszeres megtakarítási szolgáltatás igénylése díjmentes.

Rendszeres megtakarítási szolgáltatáshoz kapcsolódó kockázat:

A szolgáltatás tekintetében kockázatot jelent az, hogy Ügyfelünknek előre, az adott napi árfolyam előzetes ismerete nélkül kell megadnia rendszeres vételi megbízását a befektetési alapra, amely minden esetben az előre rögzített befektetendő összeg erejéig teljesül.

Jelen tájékoztatás a Batv. 112. § és a Tpt. 35. § (1) bekezdése szerint kereskedelmi kommunikációnak minősül, azonban nem minősül ajánlattételnek, ajánlattételi felhívásnak, befektetési vagy adójogi tanácsadásnak.

A megalapozott befektetési döntés érdekében kérjük, hogy olvassa el figyelmesen az Alapok Tájékoztatóját, Kezelési Szabályzatát, a Kiemelt Befektetői Információkat, valamint a Bank Befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékekről és szolgáltatásokról szóló tájékoztató alapokról szóló részeit, továbbá érdeklődjön az alapok értékpapírszámlán történő nyilvántartásának költségeiről. A tájékoztató dokumentációk elérhetők a forgalmazó MKB Bank Nyrt. fiókjaiban, valamint a www.mkb.hu és a www.mkbalapkezelo.hu honlapokon.

Az adóügyi elszámolásra vagy az adóügyi következményre vonatkozó információ pontosan csak az ügyfél egyedi körülményei alapján ítélhető meg, és a jövőben változhat! Az MKB Trezor Számlákon és az MKB Nyugdíj-előtakarékossági Számlán elérhető adóelőny feltételeiről a www.mkb.hu honlap nyújt részletes tájékoztatást.

Az Alapok kezelője az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. (tev. eng. sz.: 100.007-3/1299.), forgalmazója az MKB Bank Nyrt. (tev. eng. sz.: III/41.005-3/2001., a Budapesti Értéktőzsde tagja).

*A befektetett tőke visszafizetéséért az MKB Bank Nyrt. vagy egyéb harmadik személy garanciát nem vállal, azt az alap befektetési politikája biztosítja.

**Az adóügyi következményekre, illetve adóügyi elszámolásra vonatkozó információ pontosan csak az ügyfél egyedi körülményei alapján ítélhető meg, valamint a jövőben változhat! Az MKB Trezor Tartós Befektetési Számlán elérhető kedvezményes adózás és az MKB Nyugdíj-előtakarékossági számlához kapcsolódó adókedvezmények igénybevételének feltételeiről tájékozódjon részletesen a www.mkb.hu honlapon.

Kapcsolódó anyagok