MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB DuplaCsavar rendszeres megtakarítási szolgáltatás

Könnyedén teljesülő megtakarítási célok, már havi 10 ezer forinttól!

Igényelhető befektetési alapok:

  • MKB Forint Likviditási Alap
  • MKB EURÓ Likviditási Alap
  • MKB Dollár Likviditási Alap
  • MKB Prémium Rövid Kötvény Befektetési Alap
  • MKB Állampapír Befektetési Alap
  • MKB Ingatlan Alapok Alapja
  • MKB Nyersanyag Alapok Alapja
  • MKB Bonus Közép-Európai Részvény Befektetési Alap
  • MKB Európai Részvény Befektetési Alap
  • MKB Észak-Amerikai Részvény Befektetési Alap

A szolgáltatás keretében elérhető értékpapírok közül Ön minimum egy, maximum három befektetési alapot választhat, így kialakíthatja a rendszeres megtakarítási céljának leginkább megfelelő befektetési portfoliót. Havi 10.000 Ft-tól tetszés szerint növelhető a rendszeresen megtakarítani kívánt összeg, azonban a befektetendő összeg alaponként el kell, hogy érje az 1.000 Ft-ot. Az igénybe vehető befektetési alapok rugalmasan és alacsony költséggel hozzáférhetők: az egyes befektetési alapok értékesítéskor felszámított jutaléka maximum 500 Ft. A havi megtakarítási összeg és a kiválasztott alapok, vagy azok aránya a megtakarítási összegen belül módosíthatók a konstrukció minimum feltételeit figyelembe véve

Az MKB Duplacsavar Rendszeres Megtakarítás szolgáltatás főbb kockázatai:

A szolgáltatás tekintetében kockázatot jelent az, hogy Ügyfelünknek előre, az adott napi árfolyam előzetes ismerete nélkül kell megadnia rendszeres vételi megbízását a választott befektetési alapra, amely minden esetben az előre rögzített befektetendő összeg erejéig teljesül.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, a hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

Az MKB nyíltvégű befektetési alapok tájékoztatóinak és kezelési szabályzatainak alapos áttanulmányozása nélkül megalapozott befektetési döntés nem hozható! Ezért kérjük, hogy mielőtt a befektetési alapba történő befektetés mellett döntene, figyelmesen olvassa el e dokumentumokat és felmerülő kérdéseivel forduljon személyes pénzügyi tanácsadóinkhoz fiókjainkban, hívja 24 órás TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a 06 (80) 333-660-as telefonszámon, vagy látogasson el honlapunkra a www.mkb.hu címen.

Az egyes MKB nyíltvégű befektetési alapok befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól tájékozódjon részletesen az Alapok forgalmazási helyein, illetve a www.mkb.hu oldalon található hivatalos tájékoztatóiból és kezelési szabályzataiból. Tőkevédett alapok esetében a befektetett tőke védelmét az Alapok befektetési politikája biztosítja. Az Alapok múltbeli teljesítménye nem jelent garanciát annak jövőbeli teljesítményére nézve. Jelen tájékoztató kereskedelmi kommunikációnak minősül.

Az MKB nyíltvégű befektetési alapok kezelője az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. (tev. eng. sz.: 100.007-3/1999). Forgalmazója az MKB Bank Nyrt. (tev. eng. sz.: III/41.005-3/2001), a Budapesti Értéktőzsde tagja.

Az MKB Trezor Tartós Befektetési Számla kondícióit az MKB Bank Nyrt. XVI. Befektetési szolgáltatások, valamint kiegészítő szolgáltatások című hatályos kondíciós listája tartalmazza.

*A befektetett tőke visszafizetéséért az MKB Bank Nyrt. vagy egyéb harmadik személy garanciát nem vállal, azt az alap befektetési politikája biztosítja.

**Az adóügyi következményekre, illetve adóügyi elszámolásra vonatkozó információ pontosan csak az ügyfél egyedi körülményei alapján ítélhető meg, valamint a jövőben változhat! Az MKB Trezor Tartós Befektetési Számlán elérhető kedvezményes adózás és az MKB Nyugdíj-előtakarékossági számlához kapcsolódó adókedvezmények igénybevételének feltételeiről tájékozódjon részletesen a www.mkb.hu honlapon.

Kapcsolódó anyagok