MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Lakossági

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényjegyzés

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényjegyzés

Nyilatkozat

A jelen webhelyhez történő hozzáférést egyes országok értékpapírjogi szabályozása korlátozhatja. Mielőtt hozzáférést nyerne a webhely ezen részéhez, egyes körülményeket meg kell erősítenie (többek között, hogy nem ilyen országban rezidens). Az ezen a webhelyen található anyagok nem azon ország(ok) rezidenseinek szólnak, illetve nem férhetők hozzá azon ország(ok) rezidensei által, amely(ek) vonatkozó jogszabályai szerint az jogszabálysértést valósítana meg.

Megerősítés és Jóváhagyás

Azzal, hogy az ezen az oldalon található anyagok megtekintése érdekében rákattint a "MEGERŐSÍTEM" gombra, a következő nyilatkozatokat teszi:

  • (i) Nem lakom, és nem tartózkodom az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Japán illetve Kanada, továbbá semmilyen olyan ország területén, amely országban az e webhelyen található anyagok terjesztése a vonatkozó értékpapírjogi szabályozásba ütközik. Kijelentem továbbá, hogy nem olyan személy nevében járok el, aki olyan ország területén lakik, vagy ott tartózkodik, amely ország jogi szabályozása tiltja az ehhez a webhelyhez, vagy annak egy részéhez való hozzáférést; továbbá
  • (ii) Az e webhelyen található anyagokat nem fogom olyan személy részére lemásolni, továbbítani, átadni vagy terjeszteni, aki az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Japán illetve Kanada, vagy olyan ország területén lakik, vagy ott tartózkodik, amely ország jogi szabályozása tiltja az e webhelyhez, vagy annak egy részéhez való hozzáférést.

Amennyiben a fenti nyilatkozatok valamelyikét nem tudja megerősíteni, a "NEM ERŐSÍTEM MEG" gombra kell kattintania.

MEGERŐSÍTEMNEM ERŐSÍTEM MEG