MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Lakossági

Féléves Magyar Állampapír (korábban: Féléves Kincstárjegy)

6 hónapos futamidejű, fix kamatozású, értékpapír, mely jegyzési eljárással kerül forgalomba. A Féléves Magyar Állampapírt a forgalomba hozatal során (devizabelföldinek és devizakülföldinek minősülő természetes személyek szerezhetik meg.

A 6 hónapos futamidő a jegyzés lezárását követő második munkanaptól kezdődik. Futamidő végén a Féléves Magyar Állampapír névértéke a kamattal együtt kerül kifizetésre.

Az adott napon az MKB fiókhálózatában megvásárolható és értékesíthető állampapírok listáját a fiókokban tesszük közzé.

Az MKB Bank napi árjegyzést biztosít az elsődleges forgalomba hozatal során nála jegyzett Féléves Magyar Állampapír sorozatok lejárat előtti adásvételére.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, sem árjegyzésnek és az MKB Bank által bármikor visszavonható. Az egyes sorozatok mindenkori vételi árfolyama megtekinthető a NetBankárban, vagy érdeklődjön az MKB Bank Nyrt. fiókhálózatában, illetve hívja az MKB TeleBANKárt a 06 (80) 333-660-as számon.

A jelen - Féléves Magyar Állampapírokra vonatkozó - tájékoztató nem kerül nyilvánosságra az Amerikai Egyesült Államokban, valamint nem terjeszthetők egyesült államokbeli személyek részére. Az Amerikai Egyesült Államokban nem kerül sor az értékpapírok nyilvános ajánlattételére és értékesítésére (1933- évi Értékpapírtörvény - Regulation S alapján).

A jelen kommunikációnak továbbá nem célja a Féléves Magyar Állampapír Egyesült Királyság területén történő felajánlása, illetve értékesítésének elősegítése - összhangban az Egyesült Királyság Pénzügyi Szolgáltatásokról és Piacokról szóló 2000. évi törvény vonatkozó rendelkezéseivel.

Féléves Magyar Állampapír (korábban: Féléves Kincstárjegy) nyilvános ajánlattétel és ismertető