MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Nyugdíjpénztár

Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás legfőbb célja a nyugdíjszolgáltatás, nyugdíj-kiegészítés. Fontos előnye, hogy 20 % adókedvezménnyel támogatott, kedvező hozamot ígérő, alacsony költséget tartalmazó befektetési - megtakarítási forma is, amely segítséget jelenthet akár az aktív években is.

 

Az MKB Nyugdíjpénztár 15 éves hozamai – követve a hosszútávú befektetői szemléletet - továbbra is az élvonalban szerepelnek.

Fektessen a jövőjébe az MKB Nyugdíjpénztárral!

  • Akár kisebb összeggel is elkezdhető a megtakarítás (csupán párezer forintos havi minimális kötelező megtakarításhoz kötött).
  • a befizetés mértéke bármikor rugalmasan módosítható, növelhető;
  • Egyénileg és munkáltatói juttatásokkal is gyarapítható
  • A befizetések és ide kapott juttatások után 20%-os, 150.000 Ft személyi jövedelemadó kedvezmény vehető igénybe, ami a megtakarítást növeli
  • Az aktív években is támaszkodhat rá: 3 év tagság után tagi kölcsönt igényelhet, egyenlegehitelfedezet alapjául szolgálhat, a hozam pedig 10 éves tagság után felvehető
  • Számos szolgáltatást kínál a nyugdíjkorhatár elérése után: egyösszegű szolgáltatás, járadékszolgáltatás, részösszeg és részjáradék kifizetés, vagy akár vegyes szolgáltatás;
  • Haláleseti kedvezményezett jelölhető, a megtakarított összeg adó- és illetékmentesen örökölhető a járadékos időszakban is.
  • Alacsony TKM értékek; sávos működési levonás
  • Online bankkártyás befizetés, elektronikus ügyintézés
  • Választható portfóliók, 10 és 15 éves szinten pozitív reálhozamok, kamatadó mentes hozam

Részletek

Számoljon a jövő megalapozásával, számoljon az MKB Nyugdíjpénztárral! A megtakarításnak növelését a hozam mellett nagyban segíti, hogy az egyéni befizetés, és a munkáltatói hozzájárulás után is 20% adójóváírás igényelhető vissza az önkéntes nyugdíjpénztári számlára egy évben akár 150.000 Ft összegben.

Pénzügyi gondoskodás már több mint 25 éve: a piac szereplői körében az 1995. óta tevékenykedő MKB Nyugdíjpénztár önkéntes ágával.  

A befizetett összegekből a levonás sávosan csökken. Új ügyfelek számára a belépési díj egyszeri költség, mely más pénztárból történő átlépés esetén nem kerül felszámításra.

A tagok több különböző kockázati szintű portfólió közül választhatnak. A portfóliókhoz külön elszámoló egység árfolyam tartozik, mely naponta nyomon követhető a pénztár honlapján.

Csatlakozzon ügyfeleinkhez, lépjen be Ön is az MKB Nyugdíjpénztárba!

A részletes információkat keresse a honlapon: MKB Nyugdíjpénztár