MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár az egyik legnagyobb és legjobb feltételrendszerű egészség- és önsegélyező Pénztár.

 

Előnyök

 • Az egyéni és munkáltatói befizetések után 20 % adókedvezmény vehető igénybe, akár 150.000,- Ft összegben
 • További 10-10% adókedvezmény 2 éves lekötéskor és prevenciós szolgáltatások igénybevételekor (a visszaigényelhető 150 ezer Ft/év kereten belül)
 • Azonnali széleskörű felhasználási lehetőség egészségügyi kiadásokra és egyéb önsegélyező jellegű szolgáltatásokra
 • Családi egészségkassza
 • Kedvező feltételrendszerű egészségbiztosítás lehetősége családtagoknak is.
  A GONDOSKODÁS Egészségbiztosítás nagy segítség a váratlan helyzetekben. Minimális havidíjért nagy értékű szolgáltatások.
 • Alacsony működési költségek
 • MKB Egészségkártya, 5 évig ingyenes
 • Országosan felhasználható több ezer szolgáltató partnernél
 • Kényelmi funkciók az Elektronikus ügyintézés és a mobilapplikáció lehetősége
 • Az egyéni számlán felhalmozott összeg örökölhető

Részletek

Kiadásait jelentősen csökkentheti

A Pénztártagok egyéni tagdíjfizetés esetén a befizetett összeg 20%-áról mint adókedvezményről rendelkezhetnek, jövedelemkorláttól és kortól függetlenül.

 

Családi egészségkassza

Az egyéni számlán lévő összeget nem csak a Pénztártagok, hanem egyenes ági és közeli hozzátartozóik is felhasználhatják.

 

Hatékony működés, alacsony költségek

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár alacsony tagdíjjal és működési költséggel tevékenykedik. Az alaptagdíj összege havi 2000 Ft, melyből minimum 1.858 Ft-ot a Pénztártag szabadon felhasználhat. A befizetett összegekből a működési költségre történő levonás mértéke sávosan csökken, részletek a Pénztár honlapjántalálhatóak.

 

Azonnali és sokoldalú felhasználhatóság

A befizetett összeg - a minimális költségek levonása után - egészségpénztári szolgáltatásokra várakozási idő nélkül azonnal és széleskörűen felhasználható többek között: egészségügyi ellátásra, gyógyszer, szemüveg, kontaktlencse vásárlására, gyógyászati segédeszközre, gyógyhatású termékre és kisbabával kapcsolatos költségekre, közel 16 000 szolgáltatási helyen. Mindemellett a tag és gyermeke betegsége miatt kieső jövedelem is elszámolható.
Önsegélyező szolgáltatásként, 180 napos várakozási idővel, többek között gyermeknevelési, beiskolázási és idősotthoni támogatás igénybevételére, valamint lakáscélú jelzáloghitel törlesztésre, temetési költségek elszámolására azonnali lehetőséggel. A Pénztár bevezette a szolidáris alapon működő Gondoskodás Egészségbiztosítás csomagját, melynek keretében mindössze havi 83 Ft-ért segíti tagjait és azok hozzátartozóit egy esetleges váratlan megbetegedés esetén.

További felhasználási lehetőségről a Pénztár honlapján tájékozódhat.

 

MKB Egészségkártya

Belépését követően valamennyi Pénztártag ingyenes, készpénzkímélő 5 évig érvényes MKB Egészségkártyát kap, mellyel egyéni számlája terhére már több mint 9 000 szolgáltatónál egyenlítheti ki számláját, egészségpénztári szolgáltatásait.

Az MKB Egészségkártya használata a Pénztártagok részére plusz kiadást nem jelent.

 

MKB Bank

A Pénztártagok országosan bármely MKB Bankfiókban meghatározott pénztári ügyeket is intézhetnek.