MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Lakossági

előtakarékoskodás

Előtakarékoskodás

Gondoljon az egészségre és a jövőre. Gondoskodjon már most saját és családja egészségéről, gyermekei vagy nyugdíjas évei biztonságáról!

Nyugdíj-előtakarékossági számla

Egy újabb nyugdíjcélú megtakarítási forma
Befektetési lehetőségek széles palettája
Önálló adókedvezmény
Nyugdíjszolgáltatás esetén a befektetéseken elért hozam adómentességet élvez

részletek

MKB Nyugdíjpénztár

Az önkéntes nyugdíjpénztárba történő belépés azt jelenti, hogy mi magunk szeretnénk befolyásolni nyugdíjunk alakulását. A hosszú évek befizetései és az inflációt legtöbb esetben meghaladó mértékű hozam együttesen járulnak hozzá a nyugdíjas évek anyagi biztonságához.

részletek

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár a legnagyobb vagyonúés legjobb feltételrendszerű önkéntes egészségpénztár Magyarországon.

A Pénztáron keresztül lehetőség nyílik többek között különböző TB által nem finanszírozott egészségügyi szolgáltatások, egészség megőrzését célzó szolgáltatások igénybevételére, gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, gyógyhatású termékek megvásárlására, a kisbabával kapcsolatos költségek elszámolására. Önsegélyező pénztári szolgáltatásként, gyermeknevelési- beiskolázási- és idősotthoni gondozás támogatásának elszámolásáraigénybevételére, valamint lakáscélú jelzáloghitel törlesztésre, vagy akár temetési költségek elszámolására van lehetőség.

A befizetett összegek után jelentős adókedvezmények járnak, akár egyéni, akár munkáltatói befizetésekről legyen szó.

részletek

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza.