Akciós Betét

Az Akciós Betét 3, 6 vagy 12 hónapos futamidejű, forintban vagy euróban elhelyezhető betét, amely új és Bankunknál már meglévő megtakarításokra is elérhető.


Válasszon kiemelt kamataink közül az Önnek megfelelő futamidőre!

Az Akciós Betét a Trezor Tartós Megtakarítási Számlán is leköthető. A Trezor Tartós Megtakarítási Számla részleteiről és az MKB Trezor Számlákon elérhető adóelőny feltételeiről tájékozódjon részletesen a www.mkb.hu (Megtakarítások/Lekötések, betétszámlák/MKB Trezor Számlák) oldalon. Az adóügyi elszámolásra vagy az adóügyi következményre vonatkozó információ pontosan csak az ügyfél egyedi körülményei alapján ítélhető meg, és a jövőben változhat!3 hónap
 6 hónap
12 hónap
Akciós betét Akciós betét

Akciós
betét
HUF
éves kamat-
láb

0,15%

0,15%  
0,15%  
  EBKM
0,15%

0,15%

0,15%
EUR éves kamat-
láb

0,39%

0,44%

0,54%
EBKM 0,40% 0,45%
0,55%
USD éves kamat-
láb

0,39%
0,44%
0,54%
EBKM 0,40%0,45%
0,55%
3 hónap
 6 hónap
12 hónap
Nem akciós
(standard) betét 
Nem akciós
(standard) betét

Nem akciós
(standard) betét
HUF
éves kamat-
láb


0,01%
 0,01%
 0,01%
  EBKM

0,01%
 
0,01%
0,01%
EUR éves kamat-
láb


0,15%

0,20%
0,30%
EBKM 0,15%

0,20%

0,30%
USD éves kamat-
láb


0,15%
0,20%
0,30%
EBKM 0,15%

0,20%

0,30%

Az akció 2015. május 27-étől visszavonásig érvényes. Az akciós betétlekötési lehetőségek kizárólag az 50 ezer Ft vagy 200 euró feletti, személyesen, bankfiókban vagy TeleBANKár ügyintézőn keresztül kezdeményezett betétlekötésekre vonatkoznak. Az akciós kamat ismétlődő betétlekötés esetén kizárólag az első (3, 6, 12 hónapos) kamatperiódusra érvényes.

Akciós konstrukcióban ügyfelenként összesen 50 millió forint értékű megtakarítás helyezhető el, devizanemtől függetlenül, azaz egy ügyfél (adott napon) összesen 50 millió forint összegű, akciós kamatozású betéttel rendelkezhet Bankunknál (ide nem értve a kombinált betéti konstrukciókban elhelyezett betéteket). Az összeghatár vizsgálata újbóli akciós betételhelyezés alkalmával történik, forinttól eltérő devizanem esetén az összesített akciós megtakarítás állomány forintosítása a mindenkori MNB középárfolyamon történik.

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában  (L8 Kondíciós lista magánszemélyek részére - Általános és speciális rendelkezése valamint L3 Kondíciós lista magánszemélyek részére - II. Betéti termékek). A betéti szerződés részletes leírását a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről, és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Üzletszabályzat
A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza. A hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül nyilvános ajánlattételnek.Kösse le megtakarításait akár forintban, akár devizában! Ily módon nyereségre tehet szert a magasabb kamat révén.

Futamidők és módozatok széles palettája:

A lekötött betéti kamat a lekötés időtartamától és a lekötött összeg nagyságától függ.

A lekötési időtartamok rugalmasan választhatók 1-től 12 hónapig, a lekötési módozatokban is szélesek a lehetőségek:

  • Lekötés egyszeri érvénnyel: A lekötési idő lejártakor jóváírjuk a kamatot, ezt követően a számlán lévő összeg felvehető vagy látra szólóan kamatozik tovább.
  • Ismétlődő lekötés azonos lekötött összeggel: Az Ön által választott lekötési időszak lejártakor jóváírjuk a kamatot, amely felvehető vagy a továbbiakban látra szólóan kamatozik. Az eredeti lekötött összeget újra lekötjük az előző lekötés futamidejére, az új lekötés időpontjában érvényes kamatlábbal. Így minden időszakban azonos összeg kerül lekötésre.
  • Ismétlődő lekötés kamatos kamattal: A lekötési időszak lejártakor jóváírjuk a kamatot, és a kamattal növelt eredeti összeget kötjük le ismételten az előző lekötési idővel azonos időtartamra, az új lekötés időpontjában érvényes kamatlábbal.
  • Ismétlődő lekötés a számla teljes összegével: Az egyes lekötési időszakok lejártakor jóváírjuk a kamatot, majd a kamattal növelt eredeti összeget és a számla teljes szabad egyenlegét lekötjük az előző lekötés időtartamára, az új lekötés időpontjában érvényes kamatlábbal. Így a számlán időközben történt jóváírások a következő lekötési időszakban a lekötött összeghez hozzáadódnak, előtte pedig látra szólóan kamatoznak.

A lekötési minimum összeg (az akciós forint lekötött betétek kivételével) egységesen:

50 000 Ft, illetve ennek megfelelő devizaösszeg.


Tipp

Ajánljuk további megtakarítási lehetőségként az MKB Pénzpiaci Betétet.

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listákban. (L8 Kondíciós lista magánszemélyek részére - Általános és speciális rendelkezése valamint L3 Kondíciós lista magánszemélyek részére - II. Betéti termékek) A betéti szerződés részletes leírását a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről, és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Üzletszabályzat tartalmazza. A hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

 

Igényelni szeretne? Kérdése van?