Lekötött BetétekKösse le megtakarításait akár forintban, akár devizában! Ily módon nyereségre tehet szert a magasabb kamat révén.

Futamidők és módozatok széles palettája:

A lekötött betéti kamat a lekötés időtartamától és a lekötött összeg nagyságától függ.

A lekötési időtartamok rugalmasan választhatók 1-től 12 hónapig, a lekötési módozatokban is szélesek a lehetőségek:

  • Lekötés egyszeri érvénnyel: A lekötési idő lejártakor jóváírjuk a kamatot, ezt követően a számlán lévő összeg felvehető vagy látra szólóan kamatozik tovább.
  • Ismétlődő lekötés azonos lekötött összeggel: Az Ön által választott lekötési időszak lejártakor jóváírjuk a kamatot, amely felvehető vagy a továbbiakban látra szólóan kamatozik. Az eredeti lekötött összeget újra lekötjük az előző lekötés futamidejére, az új lekötés időpontjában érvényes kamatlábbal. Így minden időszakban azonos összeg kerül lekötésre.
  • Ismétlődő lekötés kamatos kamattal: A lekötési időszak lejártakor jóváírjuk a kamatot, és a kamattal növelt eredeti összeget kötjük le ismételten az előző lekötési idővel azonos időtartamra, az új lekötés időpontjában érvényes kamatlábbal.
  • Ismétlődő lekötés a számla teljes összegével: Az egyes lekötési időszakok lejártakor jóváírjuk a kamatot, majd a kamattal növelt eredeti összeget és a számla teljes szabad egyenlegét lekötjük az előző lekötés időtartamára, az új lekötés időpontjában érvényes kamatlábbal. Így a számlán időközben történt jóváírások a következő lekötési időszakban a lekötött összeghez hozzáadódnak, előtte pedig látra szólóan kamatoznak.

A lekötési minimum összeg (az akciós forint lekötött betétek kivételével) egységesen:

50 000 Ft, illetve ennek megfelelő devizaösszeg.


Tipp

Ajánljuk további megtakarítási lehetőségként az MKB Pénzpiaci Betétet.

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listákban. (L8 Kondíciós lista magánszemélyek részére - Általános és speciális rendelkezése valamint L3 Kondíciós lista magánszemélyek részére - II. Betéti termékek) A betéti szerződés részletes leírását a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről, és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló Üzletszabályzat tartalmazza. A hirdetés kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem minősül nyilvános ajánlattételnek.

 

Igényelni szeretne? Kérdése van?