MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Trezor Számlák

Helyezze el megtakarításait közép- vagy hosszú távra adókedvezménnyel!

Az MKB Trezor Tartós Megtakarítási Számlán (értékesítése 2022. február 1-jével felfüggesztésre került) lekötött betétekben, az MKB Trezor Tartós Befektetési Számlán értékpapírokban és befektetési alapokban helyezheti el a megtakarításait. A számlákat azoknak ajánljuk, akik közép- vagy hosszú távon takarítanának meg, és kihasználnák az elérhető adókedvezményeket is.

Mik az előnyei?

 • Személyi jövedelemadó kedvezmény érhető el a számlákon elhelyezett betéti vagy befektetési termékeken.
 • Különböző időtávú és eltérő kockázatú befektetésekben helyezheti el a megtakarításait.
 • A számlákon tartott megtakarítások személyi jövedelemadó megállapítása nélkül örökölhetők. Az MKB Trezor Tartós Megtakarítási Számlán elhelyezett összeg kapcsán haláleseti kedvezményezettet is megjelölhet.

Számold ki kalkulátorunk segítségével leendő megtakarításod

Hogyan működik?
 • 1

  Felhalmozási időszak (számlanyitás éve)

  Minimum 25 000 Ft befizetésével vagy az önkéntes nyugdíjszámlája teljes értékpapír- és pénzegyenlegének transzferálásával nyithatja meg a számlát. Ezután a számlanyitás évében különböző, változatos futamidejű és formájú befektetési termékeket is elhelyezhet a számlán, így megtalálhatja a kockázat és hozam szempontjából legkedvezőbb befektetési formát.

 • 2

  Lekötési időszak

  A felhalmozási időszak, azaz a számlanyitás éve után már nem növelheti a számla egyenlegét további befizetésekkel. Ebben az 5 éves időszakban kizárólag a kamatokat, hozamokat, osztalékokat, lejáratokat vagy a befektetések értékesítéséből származó bevételeket írjuk jóvá.

 • 3

  5 éves futamidő lejárta

  Ha az 5 éves lekötési időszak utolsó napjáig nem szünteti meg a számlát, nem vett ki róla pénzt, illetve meghosszabbítani sem szeretné, akkor a számla december 31-én 0%-os adó mellett megszűnik, és nem keletkezik adóbevallási kötelezettsége a tartós befektetésből származó jövedelme kapcsán.

MKB Trezor Számlát nyitna?

Hívjon minket!

Hívjon minket!

Hívja díjmentesen a hét bármely napján 0-24 órában elérhető telefonos ügyfélszolgálatunkat.

06 80 350 350
Látogasson el fiókunkba!

Foglaljon időpontot!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókban segítenek.

Időpontot foglalok

Megtakarítások védelme

OBA

OBA

Országos Betétbiztosítási Alap

BEVA

BEVA

Befektető-védelmi Alap

MiFID

MiFID

Tájékoztató a befektetési szolgáltatásokról

MNB

MNB

Értékpapír egyenleg online lekérdezése

Szerződéstár

Szerződéstár

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, és nem minősül ajánlattételnek.

A Szerződéstárban megtalálja a szerződés részletes feltételeit tartalmazó kondíciós listákat és az üzletszabályzatot. A Hirdetmények, befektetésekkel kapcsolatos tájékoztatások oldalon megtalálja a termékekhez kapcsolódó hirdetményeket, valamint egyéb tájékoztatásokat.