A befektetési alapok elsősorban a lakossági, illetve intézményi befektetőktől gyűjtik össze a befektetési célú pénzeszközöket. Az összegyűjtött vagyontömeget (befektetési alap) az erre hivatott befektetési szakemberek az alap befektetési politikájának megfelelően fektetik be. A befektetők az alap vagyonából/hozamából a befektetésük (befektetési jegyeik) arányában részesednek.


MKB Nyíltvégű Befektetési Alapok
Az MKB Nyíltvégű Befektetési Alapok a hagyományos befektetési eszközök előnyeit egyesítik: befektetőink bármely munkanap bármekkora összegben adhatnak megbízást a kiválasztott befektetési jegyek eladására vagy vételére, így bármikor egyszerűen hozzáférhetnek pénzükhöz, ugyanakkor csökkenthetik az egyedi befektetések kockázatát is, hiszen minden egyes befektetési alap portfolióját a befektetési politikájában előre meghatározott, különböző típusú befektetési eszközök alkotják.
MKB Zártvégű Alapok
Az MKB Zártvégű Alapjaival Ön a befektetett tőke védelme mellett érhet el magas hozamot. Közép és hosszú távú befektetésként ajánljuk konzervatív és mérsékelten kockázatkedvelő Befektetőknek.

BayernInvest Befektetési Alapok
Bankunk befektetési alapjainak kínálatában megtalálhatóak a  BayernLB csoport tagja, a BayernInvest Luxembourg Alapkezelő által kibocsátott befektetési alapok is. A BayernLB (Bayerische Landesbank) Európa egyik vezető és legkiválóbb minősítéssel rendelkező bankja, és közel 90%-os részesedéssel az MKB Bank Zrt. stratégiai tulajdonosa.

DKB Befektetési Alapok

Equilor Primus Alapok Alapja
Az Equilor Primus Alapok Alapja  nyilvános, nyíltvégű, határozatlan futamidejű értékpapír alap, mely a legjobban teljesítő hazai abszolút hozamú alapokból állítja össze portfolióját annak érdekében, hogy az ajánlott befektetési időtávon a hazai állampapír piaci teljesítményt jelentősen meghaladó hozamot érjen el.

OTP Alapkezelő Befektetési Alapjai