MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Zártvégű Befektetési Alapok

Az MKB Alapkezelő 2005-ben hozta forgalomba legelső zártvégű befektetési alapját. Azóta több mint 50 féle zártvégű alapját választották a Befektetők tízezrei.

A zártvégű befektetési alapok legfontosabb előnye, hogy általuk számos olyan piac és befektetési lehetőség érhető el, amely önmagában egyedi részvényként vagy egyéb formában megvásárolva magas kockázatai miatt akár jelentős tőkevesztést eredményezhetne a Befektetők számára.

Az MKB zártvégű alapokat közép és hosszú távú befektetésként ajánljuk Ügyfeleinknek, akik az aktuális tőkepiaci lehetőségek közül kiválasztott befektetési területen, különböző országok, piacok és iparágak teljesítményéből szeretnének közvetlenül részesedni. A tőkevédett alapokat mérsékelt, a tőkevédelem nélkül létrehozott alapokat közepes és magas kockázatot vállaló Ügyfeleink portfóliójába javasoljuk.

Az MKB-Pannónia Alapkezelő Zrt. által kezelt, az MKB Bank által értékesített zártvégű befektetési alapjainkról MKB-Pannónia Alapkezelő oldalain szerezhet bővebb információkat, ideértve de nem kizárólag a tájékoztatókat, hirdetményeket és a kiemelt információs dokumentumokat.

Kapcsolódó anyagok