MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Befektetésekhez kapcsolódó hírek, közlemények

2021.09.14.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az MKB Ingatlanpiaci Részvény Származtatott Befektetési Alapnak 2021.10.14-től módosul a Kezelési Szabályzata és Tájékoztatója a befektetési limitek vonatkozásában.
Az MKB-Pannónia Alapkezelő közzétételeit, továbbá az Alapokkal kapcsolatos aktuális információkat az alábbi felületeken tudják megtekinteni.
Hírek/Aktualitások
Alapok közzétételei
Nyilvános befektetési alapok

2021.08.24.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Bankunk által 2021.02.01-i kezdettel meghirdetett kedvezményes értékpapírszámla-nyitási akció meghosszabbításra került, így az akció 2021.12.31-ig érvényes, melyről részletesen a vonatkozó Hirdetményünkben olvashat.

2021.06.07.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Telekom Nyrt., részvény-visszavásárlási aukciót indít, melynek részleteiről az alábbi tájékoztatókban olvashatnak:

Értesítés társasági eseményről – Magyar Telekom Részvény-visszavásárlási aukció
Eladási bizományosi Megbízás - Magyar Telekom Részvény-visszavásárlási aukció
Befektetői közlemény - Magyar Telekom Részvény-visszavásárlási aukció
Details on Magyar Telekom share buyback auction

2021.05.18.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021.06.14-i hatállyal módosításra kerül a XVI. Befektetési szolgáltatások, valamint kiegészítő szolgáltatásokról szóló kondíciós lista, illetve a Tagsági jogokat megtestesítő értékpapírok (részvények, Certifikátok, warrantok) előzetes költségtájékoztatója.

A módosítás oka, hogy az MKB Ingatlan Befektetési Alap esetében eltekintünk a fél éven belüli visszaváltási díjból, illetve a külföldi részvény tranzakciók minimum díja került megemelésre. További változás, - mely a XVI/A. Nívó, és XVI/B. Privát banki XVI/C. Prémium, kondíciós listákban került átvezetésre, - hogy a Fidelity Funds - Asia Pacific Multi Asset Growth & Income Fund két sorozatánál a megbízások befogadási határideje módosult. Kérjük, hogy a részletes információkkal kapcsolatban kattintson IDE.

2020.05.13.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Telekom Nyrt., részvény-visszavásárlási aukciót indít, melynek várható időpontja 2021. június 10. Az MKB Bank Nyrt. rendelkezik hozzáféréssel az MMTS1 Kereskedési Rendszerhez és részvénytulajdonos ügyfeleinek biztosítja az aukcióban történő részvételt.

A Magyar Telekom Nyrt. 2021.05.10-i vonatkozó közleményét az alábbiakban olvashatják.

Befektetői közlemény – Magyar Telekom Részvény-visszavásárlási aukció
A Társaság(M.Telekom) az Aukcióról további részletes információkat, többek között részvétel feltételeiről, az ajánlatgyűjtésről és a tranzakció zárásáról a Tranzakciót megelőzően fog közzétenni.

2021.04.01.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021.04.01-i hatállyal módosításra kerül a XVI. Befektetési szolgáltatások, valamint kiegészítő szolgáltatásokról szóló kondíciós lista, illetve a Befektetési jegyekhez kapcsolódó Előzetes költségkimutatás.

A módosítás oka, hogy új befektetési alapokkal bővítjük a termékpalettánkat, illetve az MKB-Pannónia Alapok után kapott ösztönző összege is módosításra került.Kérjük, hogy a részletes információkkal kapcsolatban kattintson IDE.

2021.02.04.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a MTB MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2020. december 30-án kötelező nyilvános vételi ajánlatot tett a Takarék Jelzálogbank Nyilvánosan Működő Részvénytársaság által kibocsátott valamennyi részvény vonatkozásában. Részleteket a nyilvános tranzakcióról az alábbi oldalakon olvashat:

www.equilor.hu/aktualis/

www.takarekjzb.hu/takarek-jelzalogbank-kozlemenyek#

Minden MKB Banknál Takarék Jelzálogbanki részvénnyel rendelkező Ügyfelünket levélben értesítünk a társasági eseménnyel kapcsolatos részletes információkról.

A Bankunk által készített értesítő levelet ITT tekintheti meg.

2021.02.01.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Bankunk 2021.02.01-i kezdettel kedvezményes értékpapírszámla-nyitási akciót hirdet meg, melyről részletesen a vonatkozó Hirdetményünkben olvashat.

2020.12.08.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020.12.08-i kezdettel indul Bankunknál az MKB Új Világ-Fenntartható Fejlődés Abszolút Hozamú Származtatott Befektetési Alap és az MKB Új Világ- Jövő Technológiája Abszolút Hozamú Származtatott Befektetési Alap forgalmazása.

További részleteket honlapunkon ITT olvashat, vagy érdeklődjön fióki tanácsadó kollégáinknál.

2020.11.23.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2020.11.24-i hatállyal módosításra kerül a XVI. Befektetési szolgáltatások, valamint kiegészítő szolgáltatásokról szóló kondíciós lista, illetve a Befektetési jegyekhez kapcsolódó Előzetes költségkimutatás.

A módosítás oka, hogy december elejével (MNB bejegyzést követően) két új, az  MKB-Pannónia Alapkezelő kezelésében lévő nyíltvégű befektetési alap forgalmazását kezdjük meg Bankunkban. Továbbá a Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap „A” és „I” sorozatánál a minimum díj került módosításra. Kérjük, hogy a részletes információkkal kapcsolatban kattintson IDE.

2020.10.30.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket,hogy 2020.11.01-i hatállyal módosításra kerül a XVI. Befektetési szolgáltatások, valamint kiegészítő szolgáltatásokról szóló kondíciós lista, illetve a Befektetési jegyekhez kapcsolódó Előzetes költségkimutatás.

A módosítás oka az MKB Bank által forgalmazott befektetési alapok körének bővülése, a Diófa Alapkezelő Zrt. kezelésében lévő Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap „A” és „I” sorozatával, továbbá az Előzetes költségkimutatásban az ösztönzők mértéke került aktualizálásra.Kérjük, hogy a részletes információkkal kapcsolatban kattintson IDE.

2020.10.13.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a 2015-ben megkötött Tartós Befektetési Szerződések (MKB Trezor TBSZ) 2020.december 31-i megszűnésével kapcsolatos tájékoztató anyagunk az alábbiakban elérhető:

Tájékoztató a 2015-ös TBSZ szerződések megszűnéséről Az MKB Trezor Tartós Befektetési Számlákkal kapcsolatos további információk, illetve a vonatkozó dokumentumok Bankunk honlapján ITT találhatóak.

2020.09.25.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy egyes nyílt végű MKB befektetési alapok tekintetében kiadott „Kiemelt Befektetői Információk”

2020.10.01-i hatállyal módosításra kerültek a befektetési alapok megváltozott befektetési politikája, valamint kockázati besorolása vonatkozásában. Részleteket a vonatkozó közleményben olvashatnak.

2020.08.13.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy egyes (devizás) MKB Nyíltvégű Befektetési Alapok Kezelési Szabályzatai 2020. szeptember 9-i hatállyal módosulnak.

Részleteket, illetve a tájékoztató dokumentumokat az MKB-Pannónia Alapkezelő oldalán, illetve a vonatkozó hirdetményben olvashatnak.

2020.08.13.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az MKB-Pannónia Alapkezelő 2020. augusztus 29-e (munkaszombat) tekintetében forgalmazási szünnapot hirdetett.

Részleteket a vonatkozó közleményben olvashatnak.

2020.08.05.

Tájékoztatás részvénycsere későbbi időpontban történő lebonyolításáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt alaptőke-emelésről szóló augusztus 7-ei részvénycseréjét törölték, a cég közleménye szerint elhalasztásra kerül.

2020.08.04.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. alaptőke-emelésről döntött:

melyet oly módon hajt végre, hogy a Budapesti Értéktőzsdére bevezetett, dematerializált, 33 HUF névértékű, névre szóló „A” sorozatú törzsrészvényeket dematerializált, 100 HUF névértékű, névre szóló „A” sorozatú törzsrészvényekre továbbiakban: CIG 100 HUF törzsrészvényre cseréli. (csere napja: 2020. augusztus 7.) Részleteket az alábbi hirdetményben olvashatnak, illetve a BÉT közleményében: https://bet.hu/newkibdata/128442675/20200728_CIG_kozlemeny_reszvenycsere_fin.pdf

2020.07.14.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az MKB Nyíltvégű Befektetési Alapok Kezelési Szabályzatai 2020. augusztus 10-i hatállyal módosulnak.

Részleteket, illetve a tájékoztató dokumentumokat az MKB-Pannónia Alapkezelő oldalán https://mkbpannonia.hu/nyilvanos-alapjaink/nyilvanos-befektetesi-alapjaink , illetve a vonatkozó hirdetményben olvashatnak.

2020.06.12.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Magyar Telekom Nyrt., részvény-visszavásárlási aukciót indít, melynek részleteiről az alábbi tájékoztatókban olvashatnak: