MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Befektetések

Befektetési lehetőségeink segítségével Ön a megtakarításait egyszerű, biztonságos és költséghatékony módon, a kockázatok megosztásával fektetheti értékpapírokba.

Miért érdemes befektetési alapba fektetnie pénzét?

  • hatékony: a befektetési alapban vásárolt értékpapírok relatív költsége alacsonyabb, mint közvetlenül megvásárolva;
  • aktív: az alapkezelő azonnal reagál a piaci eseményekre, a változatos portfólió-összetétel pedig csökkenti a kockázatot
  • kényelmes: nem kell nehéz befektetési döntéseket hoznia, hiszen a befektetési alapot a piacot jól ismerő szakembereink kezelik;
  • elérhető: minden banki munkanapon lehetőség van befektetési jegy vételre és eladásra.
MKB Egyensúly alap

Miért érdemes részvénybefektetés mellett döntenie?

Az Ön számára ajánlott, amennyiben hajlandó magasabb kockázatot is vállalni a várható magasabb hozam reményében, és a hazai és nemzetközi nagyvállalatok teljesítményekből kíván részesedni.

Miért érdemes a kamatozó kincstárjegyet választania?

Alacsony kockázatú, előre kalkulálható kamatozású befektetés, mely kedvező, a pénzpiaci hozamoknál magasabb hozamlehetőségével, versenyképes árával az egyik legbiztonságosabb befektetési forma.

Érdekelnek a részletekSzemélyes tanácsot kérek

* 2015. szeptember 30-ára vonatkozóan, a BAMOSZ által kalkulált, a BAMOSZ oldalán elérhető 1 éves visszatekintő hozamok.

A múltbeli információkból nem lehetséges a jövőbeni hozamra, illetőleg teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni!

A MKB Egyensúly Nyíltvégű Befektetési Alap befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól a forgalmazó MKB Bank Zrt. fiókjaiban, valamint a www.mkb.hu és a www.mkbalapkezelo.hu honlapokon található Tájékoztatóból, Kezelési szabályzatból és Kiemelt Befektetői Információkból tájékozódhat részletesen.