MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Megtakarítások

A befektetési szakértő

A befektetési szakértő

Az elmúlt egy év összehasonlító adati szerint az MKB Egyensúly Alap teljesített a legjobban a magyar piacon elérhető, BAMOSZ által nyilvántartott kiegyensúlyozott vegyes alapok között.

Forrás: BAMOSZ, éves hozamok összehasonlítása, 2015. szeptember 30.*

A MKB Egyensúly Nyíltvégű Befektetési Alap befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól a forgalmazó MKB Bank Nyrt. fiókjaiban, valamint a www.mkb.hu és a www.mkbalapkezelo.hu honlapokon található Tájékoztatóból, Kezelési szabályzatból és Kiemelt Befektetői Információkból tájékozódhat részletesen.

* 2015. szeptember 30-ára vonatkozóan, a BAMOSZ által kalkulált, a BAMOSZ oldalán elérhető 1 éves visszatekintő hozamok.

A múltbeli információkból nem lehetséges a jövőbeni hozamra, illetőleg teljesítményre vonatkozó megbízható következtetéseket levonni!

További információért kattintson ide!

Bármilyen megtakarítási célja van, az MKB Bank szakértelmével Ön biztonságban gyarapíthatja megtakarításait.

Válasszon céljainak megfelelően változatos megtakarítási és befektetési formáink közül!

Most kezdem a megtarakítást, megoldásokat keresek

Céljait kiszámítható módon, alacsony kockázat mellett valósíthatja meg, így megtakarításai hónapról hónapra többet érhetnek.

részletek

már van megtakarításom, befektetni szeretnék

Befektetési lehetőségeink segítségével Ön a megtakarításait egyszerű, biztonságos és költséghatékony módon, a kockázatok megosztásával fektetheti értékpapírokba.

részletek

Személyes tanácsot kérek

A beérkezett kéréseket legkésőbb a következő munkanapon 8 és 20 óra között teljesítjük. Kérjük, töltsön ki néhány adatot érdeklődésével kapcsolatban! Személyes adatainak biztonságát adatvédelmi irányelveink garantálják.

részletek