Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

Már körvonalazódnak álmaid?

A hitelfelvételhez tényleg nem kell felkelned a fotelból!

7 Millió Ft-ig teljesen online is igényelheted!

THM 8,4%-26,0%

Részletek

Babaváró hitel

Akciónk keretében most 130.000 Ft egyösszegű kedvezményt írunk jóvá.

THM1 (kamattámogatással): 0,43%,
THM2 (kamattámogatás nélkül): 11,09%

Részletek

Kölcsönök

Q2_kampany_SZK_fuzio_v2_440x286.png

Személyi kölcsön

THM 8,4%-26,0%

Már körvonalazódnak álmaid?
A hitelfelvételhez tényleg nem kell felkelned a fotelból!

7 millió Ft-ig teljesen online is igényelheted!

Részletek
Autofinanszirozas_440x286.jpg

Autófinanszírozás

Szeretné, ha az autóvásárlás valódi öröm lenne, és Önnek csak a megfelelő autó kiválasztásával kellene foglalkoznia?

Részletek
babavaro_csempe_440X286.png

Babaváró kölcsön

Anyagi támogatás gyermekvállalás előtt álló családoknak.

Részletek

Hitelkártyák

mkb_go_440x286.png

GO! Hitelkártya

Vásároljon az egyik kedvezmény kategóriában a 3%-os visszatérítésért! Az MKB Bank most 3%-ot térít vissza a kedvezmény kategóriák egyikében, amelyben a legtöbbet költötte és 1%-ot egyéb vásárlásai, illetve csoportos beszedési megbízásai után!

Részletek
2222_MKB_Tesco_vasarlo_MC_Credit_360x200.jpg

Tesco vásárlókártya

Vásároljon Tesco vásárlókártyával

Részletek
07_Mastercard_Standard_credit_Card_front_360x200.jpg

Classic Hitelkártya

Hitelkártya 5.000 Ft + 5.000 Ft induló kedvezménnyel?

Részletek
2221_MKB_Euronics_MC_Credit_360x200.jpg

Euronics Hitelkártya

Az MKB Bank az Euronics-szal való együttműködés keretében alakította ki Euronics Hitelkártyáját, melynek használata során Ön folyamatos vásárlási kedvezményekben részesül.

Részletek